<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Hazai a francia kettőből

A Nancy nem úgy teljesít, ahogy az várható lett volna tőle. ma javíthat.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

42342. Nancy-Chateauroux 1 (1.75) - francia 2., 20.00.

A nancy tavaly még első ligás volt Franciaországban, de egyelőre esélye sincs a visszajutásra. 10 pontjával a 16. helyen áll. Mostanában valamennyivel jobban megy a piros-fehéreknek. Otthon még nem kaptak ki (2-2-0).

A Chateauroux jobban kezdett, 12 pontos, még nem döntetlenezett (4-0-5), ez ritka a francia másodosztályban. Idegenben jellemzően sokgólos meccseket játszanak a piros-kékek, akik rossz formában vannak, mivel háromszor kaptak ki sorozatban. A Nancy otthon nem rossz, ma megnyerheti a meccset.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!