<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Magyar rangadó!

A Loki látogat az Újpestre, a vendégek nem esélytelenek...

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

32214. Újpest - Debrecen X2 (1.45) - NB/I.18.00

A lilák 12 ponttal a 7. helyen állnak a bajnokságban, hazai statisztikájuk gyenge (1-2-1), csak a Vasast tudták legyőzni. Két vesztes meccs után idegenből, Mezőkövesdről hozták el a pontokat a múlt hétvégén (2-4).

A Loki nagyon rosszul indult a bajnokságban, de aztán az öt nyeretlen találkozót öt siker követte, így már a dobogóra is feljöttek a piros-fehérek. 17 pontosak, vendégként 2-1-2-es statisztikával. Ma sem szakad meg a Debrecen sorozata, legalább egy pontot szereznek Tőzsérék. Tipp_ X3!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!