<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Sima menet lesz!

A londoni meccsen a vendégek érvényesítik a papírformát.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

04886. Crystal Palace - Chelsea (1-0) 2 (1.90) - Premier League 16.00

A Crystal Palace rosszul kezdte a bajnokságot, edzőt is váltott, de az sem segített. Nulla pontos és még gólt sem rúgott a bajnokságban. A formája rossz, csak a Ligakupában ért el sikert.

A Chelsea az élmezőnyhöz tartozik, de egyelőre nem tartja a lépést a két manchesteri riválissal. A bajnoki szünet előtt épp a Cytitől kapott ki odahaza. Idegenben viszont még száz százalékos. Ma is simán elhozza a három pontot. Tipp: hendis V!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!