<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Holland hazai a másodosztályból

A NEC célja egyértelmű, ehhez ma közelebb is kerül egy sikerrel.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

14094. NEC - Waalwijk 1 (1.35) - holland másodosztály, 20.00

A nijmegeni csapat nem titkolt célja, hogy felkerüljön az élvonalba, ahonnan kiesett tavasszal. A piros-zöldek 15 pontjukkal a 3. helyen állnak, otthon erősek, 3-1-0 a statisztikájuk. Két győztes meccset játszottak le egymás után, rangadót nyertek a Fortunánál.

A Waalwijk az alsóház tagja, 5 pontja van, viszont még nyeretlen (0-5-3). Vendégként csak egyszer kapott ki, még az AZ Jong vendégeként. A meccsre három döntetlennel a háta mögött érkezik. A két gárda között nagy a tudásbeli különbség, otthon a NEC nem hibázik, behúzza a három pontot.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!