<>

 
 
 
Már az elődöntő a tét a Bajnokok Ligájában! Dárdai Pál, a Betclic nagykövete szerint az otthon játszó csapatok viszik a prímet, de a Bayern München idegenben is nyerni tud majd.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Dárdai: Nyerni fog a Barca és a Bayern

Már az elődöntő a tét a Bajnokok Ligájában! Dárdai Pál, a Betclic nagykövete szerint az otthon játszó csapatok viszik a prímet, de a Bayern München idegenben is nyerni tud majd.

Kedden egy spanyol belharc és egy Manchester United – Bayern München csata kerül terítékre. Az angolok idén nagyon gyengén szerepelnek, még az Európa-liga indulást jelentő helytől is távol állnak a bajnokságban, míg a Bayern már márciusban bebiztosította magának a bajnoki címet. Dárdai szerint a BL-ben sem várható meglepetés: „A Bayern jelenleg a világ legjobb formájában lévő csapata, míg a manchesteriek legszívesebben elfelejtenék ezt a szezont. Könnyen elképzelhető, hogy a németek már az első mérkőzésen olyan előnyhöz jutnak, hogy a visszavágóra már nem marad sok kérdés” – mondta a berlini legenda, akinek ez a tippje 1,45-ös szorzóval található a Betclic tipposzlopában. A másik mérkőzésen úgy érzi, a Barca a nagyobb rutinjának köszönhetően legyőzi madridi riválisát: „ Hihetetlen amit az Atletico Madrid ebben a szezonban nyújt, nagy meglepetés az idei szereplésük. Azonban a Barcelona a modern kor egyik legjobb együttese, és hazai pályán be fogják darálni Diego Costáékat” – mondta Pali, akinek ez a tippje 1,48-as szorzóval fogadható a Betclic-en.

Szerdán a Zlatan Ibrahimovic vezette Paris SG fogadja a José Mourinho irányította Chelsea-t: „ A párizsiaknak a francia bajnoki cím szinte zsebben, hétről-hétre nagyszerű játékot mutatnak be. Talán ez a párharc ígérkezik a legkiegyenlítettebbnek, de hazai pályán a PSG legyőzheti a hétvégén botló Chelsea-t” – jósolta Dárdai, majd a végén a Real Madrid meccsére is próbált tippelni: „Tavaly a Dortmund továbbment a párharcból, azonban ebben a szezonban a Real Madrid stabilabban játszik, míg a Borussia nem megy annyira, mint egy évvel ezelőtt. Meglepetés lenne, ha nem a madridiak jutnának az elődöntőbe, így hazai pályán győzni fognak” – tett tippet az ex-labdarúgó, akinek a párizsiak sikerére tett tippje 2,00-es, míg a Real Madrid győzelmére 1,33-as szorzóval található a Betclic sportfogadási oldalán.

A 61-szeres válogatott tippjei kombináltan 5,70-szeres szorzóval fogadhatóak meg a Betclic honlapján.

 
 
  • 3franco182014március31.22:35ÚjVálasz
    Idézet: feribadi
    Azaz?
    ...

    Mi "azaz"?

     
  • 2feribadi2014március31.21:40ÚjVálasz

    Azaz?

     
  • 1franco182014március31.16:43ÚjVálasz

    Először is! A United nincs messze az EL-t érő helyezéstől (2 pontra van a Tottenhamtól). Másodszor a Barca kapni fog egy büntetőt és megnyeri nekik a bíró a meccset! És a PSG nem a legjobb játékkal nyert a hétvégén 1:0-ra nyert a Nice otthonában.... Ezek után persze jobban kell játszaniuk a Chelsea ellen.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!