<>

 
 
 
A cseh bajnok a kupában, a Bayern München Manchesterben tarolhat, míg az angol három éllovasa a feljutásért harcol.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Gyorstippek: Plzen, Wolves és Bayern hendi

A cseh bajnok a kupában, a Bayern München Manchesterben tarolhat, míg az angol három éllovasa a feljutásért harcol.

Ebben a rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. Az elemzések rövidebbek lesznek - előre szólunk: nem kerülnek be a másnapi értékelő táblázatunkba –, és bevallottan elsősorban azoknak kívánunk kedvezni velük, akik a régi, jól ismert Tippmixen teszik meg a tétjeiket (az események elé beírtuk a sorszámot). A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

116. Plzen-Jihlava, 1 (1,30) - Cseh Kupa, 18:00

A bajnoki címvédő, jelenlegi 2. fogadja a 9. helyezettet a kupanegyeddöntő első meccsén. A Plzen megjárta a Bajnokok Ligáját, kiejtette az Európa-ligából a Sahtar Donecket, mielőtt a Lyon búcsúztatta. Mivel a bajnokság elúszóban, így a kupára koncentrálhat. Hazai 7-4-0-s mérlege mellé 30-6-os gólarány párosul, ami kiváló. A Jihlava egy középcsapat, a kupa lehet esély a kiugrásra, a bajnokságban se előre, se hátra nincs cél. Idegenben 2-2-7-es mérlege és 12-21-es gólaránya kevés, de frissen nyert kétszer. Szerintünk sima 1-es.

135. Manchester United-Bayern München, 2, 1-0 (2,21) - Bajnokok Ligája, 20:45

Hiába a nagyon zsíros párosítás, jelenleg a két csapat egyszerűen nincs egy súlycsoportban. A Manchester United tartós válságát éli, követelik David Moyes távozását, nincs játék, nincs tartás, vezéregyéniség. Az igazi várnak számító Old Traffordot az veszi be, aki akarja. Eközben a Bayern München talán még a tavalyinál is erősebb, átgázol mindenen, ami útjába esik, nem úgy tűnik, hogy van gyenge pontja. A kezdő védő Dantét leszámítva nincs fontos hiányzója, a hétvégén a kulcsemberek pihentek, és akár nagyobb leckét adhatnak az angoloknak, mint ősszel a sokkal jobb erőkből álló Manchester Citynek, amelyet 3-1-re vertek. Mi simán megraknánk a hendikepet is.

152. Stevenage-Wolverhampton, 2 (1,64) - angol harmadosztály, 20:45

A Stevenage az utolsó, ám bennmaradhat simán, rendkívül szoros az utolsó hat hely a ligában. Az utolsó öt fordulóban nyeretlen, otthon 6-4-9-es mérlegével és 23-26-os gólarányával nem éppen fényes. Az első számú kapus valószínűleg kimarad. A Wolverhampton igazolva erejét uralja a harmadosztályt, a feljutást lassan bebiztosítja, az első helyért még harcolnia kell. Idegenben 12-4-3-as mérlege kiváló, az utolsó ötből négyet nyert. A második számú góllövője kis kérdőjel. Szerintünk nem hibáznak a Farkasok.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!