<>

 
 
 
A Manchester Citynek áll a zászló az angol bajnokságban, szinte minden tippoldal az ő bajnoki címüket jósolja. Most a Southamptonon kell átverekednie magát a csapatnak. Gólos meccsnek tűnik.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.42

Jöhetnek a gólok Manchesterben

A Manchester Citynek áll a zászló az angol bajnokságban, szinte minden tippoldal az ő bajnoki címüket jósolja. Most a Southamptonon kell átverekednie magát a csapatnak. Gólos meccsnek tűnik.
Angol bajnokság
Manchester City - Southampton
Szombat, 13:45 óra

Két meccsel kevesebbje van a Manchester City-nek, mint az éllovas Liverpoolnak, de csak négy ponttal van lemaradva a City. Egyértelműen a manchesteri alakulat a fő esélyese a bajnoki címnek, de ehhez majd' az összes hátralévő meccsét nyernie kell. Hazai pályán eddig mindössze egyszer kapott ki a gárda, a Chelsea vitte el a három pontot, többi 13 összecsapását megnyerte a City. Sergio Agüero hiányozni fog, de a többi támadó: Dzeko, Silva és Nasri remek formában vannak, bőven hinthetnek gólokat ők is. Az argentinon kívül Richards és Nastasic sérült.

A Southampton jól játszik mostanában. Legutóbbi négy meccséből hármat megnyert a csapat és a Tottenhamtól is csak nehezen kapott ki idegenben (3-2-re nyert a londoni csapat). Egy hete hazai pályán gáláztak a tavaszra széteső Newcastle ellen. Tudnak gólokat rúgni és még van esélyük közelebb lopózni a legnagyobbakhoz. Nem valószínű, hogy feladják a City ellen, támadni fognak, ami egy nyílt mérkőzést eredményezhet. Gyakorlatilag a Newcastle ellen pályára lépő csapat veheti fel a küzdelmet: Yoshida, Wanyama, Clyne és Davis sérültek csak.

Tipp

Manchester City – Southampton, 2.5 gól felett (1.42) - Betclic

Mellék tipp

Manchester City – Southampton, mindkét csapat gólt szerezz (1.68)

A City otthon korábban rendre gálázott, most sem egy beállós védelmet kell majd feltörniük. Természetesen hajlamosak gólt is kapni, könnyen jöhet a mindkét fél betalál opció, de mi elsősorban a biztonságosabb 2,5 feletti összgólt ajánljuk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!