<>

 
 
 
A Newcastle decemberben megfricskázta a Manchestert. Azóta viszont nagyon sokat változott a világ. Nincs már Cabaye, van viszont feltámadó United. Erősen tutinak tűnik a kettes.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.95

Van miért visszavágnia a Unitednak

A Newcastle decemberben megfricskázta a Manchestert. Azóta viszont nagyon sokat változott a világ. Nincs már Cabaye, van viszont feltámadó United. Erősen tutinak tűnik a kettes.
Angol bajnokság
Newcastle – Manchester United
Szombat, 16:00 óra

Négy mérkőzés, egyetlen lőtt gól, egy győzelem, három vereség, nyolc kapott találat. Ez a Newcastle United mérlege az elmúlt hetekből, ami rögtön árulkodik arról, hogy milyen formában van a csapat, de ha megnézzük, hogy ezeken a meccseken milyen játék csatlakozott a súlyos vereségekhez (0-3 az Everton, 0-4 a Southampton ellen) akkor még inkább aggódhatnak a Szarkák szurkolói. Rémy, Krul, Obertan és Debuchy nélkül béna kacsa a Newcastle, amiből most kiesett gyakorlatilag az utolsó épkézláb focista, Moussa Sissoko is. Innentől kezdve átjáróház a Newcastle, Coloccini már lassú, Elliot kapus bizonytalan, elől pedig sem Jong, sem Cissé nincs formában.

A másik oldalon viszont valami megmozdult a Manchester Unitednál. A hétközi BL-mérkőzésen óriási meglepetésre nemhogy nem mosta fel David Moyes csapatával a füvet a Bayern München, de az elért 1-1 majdhogynem még a bajorokra nézve volt kedvező. Mindezt úgy, hogy Robin van Persie továbbra is sérült. A MU előtte a bajnokságban 4-1-re gázolta le az Aston Villát odahaza és habár jön még a müncheni visszavágó, közben miért ne gyűjthetne újabb három pontot a csapat? Kellene is a vörösöknek a siker, győzelem esetén továbbra is életben maradnának európai álmaik. A Newcastle-t pedig most akár félgőzzel is elintézhetik

Tipp

Newcastle – Manchester United, 2 (1.95) - Betclic

A Newcastle decemberben 1-0-ra nyert az Old Traffordon. Most a MU-nak ezért is van miért visszavágni. Kezd formába lendülni a United, miközben a Szarkák totálisan szétestek. Nem számítunk meglepetésre, ez a mérkőzés vendégsikert hoz majd.

 
 
  • 1franco182014április05.00:11ÚjVálasz

    Rooney és RvP nincs nem lesz sima United győzelem. Welbeck és Hernandez játszik majd elől.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!