<>

 
 
 
A Salzburg tovább száguldhat az osztrák bajnokságban, míg az NB I kiesési rangadóján az MTK megúszhatja Pakson.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Duplázós: Gulácsiék és az MTK

A Salzburg tovább száguldhat az osztrák bajnokságban, míg az NB I kiesési rangadóján az MTK megúszhatja Pakson.

Ha nincs sok időd, de ütős megoldást keresel, akkor jó helyen jársz! Ebben a rovatban napról-napra egy kész szelvényt kínálunk, amellyel megduplázhatod vagy megtriplázhatod a pénzed. Kalandra fel!

Grödig-Salzburg, 2 (1,38) - osztrák bajnokság, 16:30

A Grödig újonc létére nagyszerűen teljesít eddig a bajnokságban, még a 2. helyet is megszerezhetné. Az ősszel őrült mérkőzéseket játszott, a bundagyanú is felmerült. Az elmúlt hetekben azonban szétesősben, 6-0-s és 4-0-s vereségből érkezik. A Salzburg a liga messze legjobb csapata, utcahosszal vezet, mindenkit agyoncsap annak ellenére, hogy már nincs igazi tét. Mindkét oldalon akad hiányzó, nálunk a 2-es biztos tipp.

Paks-MTK, X, 2 (1,50) - labdarúgó NB I, 16:00

A Paks egész szezonban szenvedett, a téli edzőváltás sem hozott változást. Eddig nem nyert mérkőzést a tavasszal, otthon is időtlen idők óta nem örülhetett, míg a 3-4-4-es mérleg és a 17-17-es gólarány sem biztató. Az MTK a téli erősítésekkel benn kellene, hogy maradjon az NB I-ben, de mégis zsinórban három vereséget számlál, igaz nehéz ellenfelekkel szemben. Idegenben 1-4-6-os mérlege riasztó, 7-15-ös gólaránya szintén, ám minőségben akkor is jobb, mint a Paks, az odds esik, és szerintünk nem kap ki.

Összodds: 2,07
 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!