<>

 
 
 
A hétvégén akadnak "tuti"-gyanús meccsek is szép számmal, szombaton meglehetősen biztosnak tűnik a Barca, a Chelsea és a Manchester City sikere is.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tutitár: győzzön a City-Chelsea-Barca trió!

A hétvégén akadnak "tuti"-gyanús meccsek is szép számmal, szombaton meglehetősen biztosnak tűnik a Barca, a Chelsea és a Manchester City sikere is.

Unod már, hogy megint elszállt a szelvény? Ezen próbálunk segíteni: a tutitár címszó ugyanis nem véletlen! Átfésültük a napi kínálatot, és azokat a tippjeinket osztjuk meg ebben a rovatban veletek, amelyeket a leginkább biztosnak érzünk. Persze 100 százalékos tipp nincs, de azért igyekszünk!

Barcelona - Betis, európai hendikep -1 gól 1 (1.21) - spanyol bajnokság, 18:00

A Betis helyzete egyre reménytelenebb, már ami a bennmaradást illeti, hiszen 7 fordulóval a vége előtt már 9 pontra vannak a 17. helytől. Formájuk sem épp biztató, így aztán nehezen tudjuk elképzelni, hogy a bajnoki címről álmodó Barca hibázzon ellenük. Otthon a katalánok egyébként is masszívak és rendszerint nem csak 1-1 góllal nyernek, így szerintünk a sereghajtót sem kímélik majd Messiék és legalább kettővel nyernek majd szombat este.

Chelsea - Stoke, 1 (1.21) - angol bajnokság, 18:30

A Chelsea ugyan egy komoly párizsi BL meccsről csöppen ismét a bajnoki küzdelmek kellős közepébe, ám lazításra nincs ideje Mourinho együttesének, hiszen továbbra is lehetőségük van elhódítani a bajnoki címet. Ehhez azonban a hazai derbiken még csak pontot sem szabad veszíteni. Az utóbbi 5 meccset veretlenül lehozó Stoke minden bizonnyal nem adja majd könnyen magát, így jó eséllyel szoros derbire van kilátás, de a hazaiak győzelmi kényszere nagy úr lehet, szerintünk be is húzzák Torresék!

Manchester City - Southampton, 1 (1.30) - angol bajnokság, 13:45

A City két mérkőzéssel van lemaradva a Liverpooltól, de mindössze négy pont a különbség az éllovassal szemben. Matematikailag kijelenthető: ha minden hátralévő mérkőzését megnyeri a csapat, akkor bajnok lesz. Persze ehhez lesz egy-két szava a többieknek is. Például rögtön a Southamptonnak. A Szentek jó formában vannak, megnehezíthetik a City dolgát, de arra kevés sanszot látunk, hogy pontot is képesek lennének rabolni. A City Agüero nélkül is nyerni fog szombat délután.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!