<>

 
 
 
A BL-negyeddöntőt játszó Barcelona lyukas védelme adhat esélyt az életéért küzdő sereghajtó Real Betisnek. Gólok?
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Az utolsó is betalálhat a Barcelonának

A BL-negyeddöntőt játszó Barcelona lyukas védelme adhat esélyt az életéért küzdő sereghajtó Real Betisnek. Gólok?
Spanyol bajnokság, 32. forduló
Barcelona-Real Betis
szombat 18:00 óra

A héten átigazolási embargóval sújtott Barcelona helyzete nem egyszerű. Az Atlético Madriddal harcol a legjobb négybe kerülésért a Bajnokok Ligájában, de közben nem engedhet ki a bajnokságban sem. Hazai pályán félelmetes, 14-0-1-es mérleggel és 56-10-es gólaránnyal, az egyetlen vereség a Valencia ellen jött össze. Támadásban óriási a választék, így a hét közben padozó Pedro és Alexis Sánchez is bevethető, ám hátul ugyanez nem mondható el. Gerard Piqué kidőlésével Javier Mascherano és Marc Bartra maradt a két középső védő, esetleg Adriano beugorhat. Ez a Victor Valdést helyettesítő Pintóval a kapuban és Jordi Alba eltiltásával veszélyeket rejt magában.

Barcelona-Real Betis, mindkét csapat gólt szerez (1,95) - Betclic

A Real Betis tavaly a bajnokság élmezőnyében zárt, és elvárható lett volna most is valami hasonló. Sorozatos sérülések, tartós válságok, az edzőváltások eredménytelensége azonban elképesztő mélységekbe lökte a csapatot. A tavasszal kezd lassan magához térni, egyrészt olyanok, mint a tavalyi gólkirály Rubén Castro visszatérése segít, másrészt az egység is kezd helyreállni. Kudarcokból ennek ellenére is jutott, így a Sevillával szembeni Európa-liga-búcsú. Idegenben 1-4-10-es mérleggel katasztrofális, ám 7 pontjából 5-öt az utolsó 3 fordulóban szerzett. Középpályán és a védelemben sok a hiányzó.

A Betisnek mindegy, hogy 5-0-ra kap ki vagy 1-0-ra, valami eredmény kellene neki nagy hátránya miatt. Emiatt harcos csapat várható, ami hajlandó lehet bevállalni kockázatot. Szerintünk a Barcelona figyelme most megoszlik, talán a kezdő sem lesz a legerősebb, védelme pedig garantáltan a szokásosnál is gyengébbnek várható. Emiatt érezzük úgy, hogy a sevillaiak betalálhatnak a garantált katalán gól mellett.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!