<>

 
 
 
A Saint-Étienne a dobogóra, így a Bajnokok Ligájára hajt - a Nice motivációja és idegenbeli mérlege segíthet rajta.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

A St. Étienne a Bajnokok Ligájáról álmodik

A Saint-Étienne a dobogóra, így a Bajnokok Ligájára hajt - a Nice motivációja és idegenbeli mérlege segíthet rajta.
Francia bajnokság, 32. forduló
Saint-Étienne-Nice
vasárnap 14:00 óra

Győztes rangadóról érkezik a mai ütközetre a zöld sereg: Lyonból hozták el a három pontot Brandaóék! A Lille-t üldöző gárda 54 egységig jutott 31 fellépésen, 10-3-2-es hazai statisztikájához 30-13-as gólarány párosul. A keret nem lesz teljes, ugyanis két gólerős középpályás sérült. Erdingék ettől függetlenül motiváltan, jó formában várják a csatát.

Saint-Étienne-Nice, 1 (1,45) - Betclic

A nizzaiak 38 pontjukkal immár középcsapatnak számítanak, viszont idegenben gyengék: 2-3-10-es sorukhoz 7-22-es gólarány párosul. A piros-feketék jó passzban voltak az elmúlt hétvégéig, a párizsi hengert viszont Bosettiék sem tudták megállítani. A keretben egy alapközéppályás sérült, rajta kívül csak perememberek hiányoznak majd.

A St. Etienne-t erősebbnek érezzük, ráadásul a vendégek idegenben gyatrák. A motiváltabb zöld gárda behúzza a roppant fontos három pontot! Tippünk tehát: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!