<>

 
 
 
A motiváció adott, a Liverpool a bajnoki címre, a Saint-Étienne a Bajnokok Ligájára hajt, mindkettő győzhet.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Duplázós: a Liverpool és a Saint-Étienne

A motiváció adott, a Liverpool a bajnoki címre, a Saint-Étienne a Bajnokok Ligájára hajt, mindkettő győzhet.

Ha nincs sok időd, de ütős megoldást keresel, akkor jó helyen jársz! Ebben a rovatban napról-napra egy kész szelvényt kínálunk, amellyel megduplázhatod vagy megtriplázhatod a pénzed. Kalandra fel!

Saint-Étienne-Nice, 1 (1,44) - francia bajnokság, 14:00

A Saint-Étienne önbizalma az egekben lehet, az ősi rivális Lyon otthonában győzött legutóbb. Hazai pályán 10-3-2-es mérleggel és 30-13-as gólaránnyal nagyon erős, a cél a Bajnokok Ligája lehet. A Nice-nek a középmezőnyben már nincs motiváció, bennmaradt, előre nem nagyon jut, idegenben pedig botrányos, 2-3-10-es mérleggel és 7-22-es gólaránnyal. Nagyon hazaira áll a csata.

West Ham-Liverpool 2 (1.37) - angol bajnokság, 17:00

Élesedik a bajnoki hajrá Angliában. Miután tegnap a Manchester City és a Chelsea is nyert, ma a Liverpoolnak is kötelező lesz begyűjtenie a három pontot a West Ham vendégeként. Suárezék bombaformában vannak, hiába nyerte meg a londoni csapat legutóbbi két meccsét is, azért nem az a szint, amivel egy 'Pool ellen pontot tudnának otthon tartani. Különösen, hogy a vendégeknél már csak José Enrique sérült, azaz a legjobb keretével vág neki a túrának a Liverpool.

Összodds: 1,98
 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!