<>

 
 
 
A címvédő St. Patricks nem gyengült a télen, mégis beragadt a rajtnál az ír bajnokságban. Hétfőn fordulhat a kocka.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Most már nyerni kell az ír bajnoknak

A címvédő St. Patricks nem gyengült a télen, mégis beragadt a rajtnál az ír bajnokságban. Hétfőn fordulhat a kocka.
Ír bajnokság, 6. forduló
Bray Wanderers-St. Patricks
hétfő 20:45 óra

A hagyományosan kiválóan védekező St. Patricks tavaly szinte végig vezetve felért a csúcsra. A telet nagyobb változások nélkül átvészelte, így akad ugyan 10 távozó, de igazán fontos csak három volt, köztük a házi gólkirály. Pótlás érkezett bőven minden posztra, így az új szezonnak is hasonló elvárásokkal állhatott neki. Ezért csalódás az eddig látott 1-3-1-es mérleg, a hagyományosan erős védelem már 8 gólt kapott, legutóbb négyet a várhatóan középmezőnyre jó Dundalktól. Tavaly idegenben 16-ból 11 mérkőzést megnyert, amivel a legjobb volt.

Bray Wanderers-St. Patricks, 2, ázsiai hendikep -1 (1,80) - Betclic

A Bray régebb óta alsóházi csapat, tavaly osztályozóra kényszerült, ahol centiken múlott bennmaradása. A télen veszített erejéből, így házi gólkirályától kezdve első számú kapusán át szinte a teljes kezdő középpályája továbbállt. Igazolt rendesen, de a szezon elején nem várható tőle különösebb eredmény. A hazai mérlege is csak 3-5-9 volt 15-27-es gólaránnyal a múlt szezonban, ez most kevés lehet. Akad néhány hiányzója, így az új első szúmú kapus, két védő és egy támadó.

A tabellával öt forduló után nem szabad törődni, nagy a különbség a két csapat között. A St. Patricksnál adottak a feltételek a megindulásra, a Braynél nem valami fényes a helyzet. Az utolsó négy egymás ellenit a Szentek nyerték, az elmúlt három mérkőzésen ráadásul mindig két góllal. Most is valami hasonlóra számítunk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!