<>

 
 
 
Az oszták hokiliga döntőjében a Salzburg győzelmi kényszerben van, az angol harmadosztályban pedig két feljutásra hajtó csapat sikerére számítunk!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Gyorstippek: oszták hoki mellé angol foci

Az oszták hokiliga döntőjében a Salzburg győzelmi kényszerben van, az angol harmadosztályban pedig két feljutásra hajtó csapat sikerére számítunk!

Ebben a rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. Az elemzések rövidebbek lesznek - előre szólunk: nem kerülnek be a másnapi értékelő táblázatunkba –, és bevallottan elsősorban azoknak kívánunk kedvezni velük, akik a régi, jól ismert Tippmixen teszik meg a tétjeiket (az események elé beírtuk a sorszámot). A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

090. Salzburg - Südtirol Bolzano, 1 (1.65) - osztrák jégkorong bajnokság döntő, 19:30

A Salzburgnak most már mutatnia kell valamit az osztrák hokiliga döntőjében, ugyanis az első meccsen nagyot égtek otthon 1-6 arányban, majd a 2. meccsen is kikaptak 4-2-re. A Bolzanot nem sokan várták a döntőbe, de végül a felsőházban másodikok lettek, majd a rájátszásban épp a Fehérvár csapatát verték simán 4 meccsen, a Villach csapata ellen pedig csak 1 meccset veszítettek. A felsőházat megnyerő Salzburg tehát az utolsó szalmaszálba kapaszkodhat kedd este, és szerintünk ez pozitív hatással lesz a csapatra (mint ahogyan a Dornbirn elleni párosítást is visszahozták 0-2-ről), vagyis ezt a meccset behúzzák!

Brentford - Crawley, 1 (1.58) - angol harmadosztály, 20:45

Az otthon félelmetes Brentford fogadja az idegenben gyengécske és legutóbbi öt meccsét elbukó Crawley Townt. A hazaiak másodikok a tabellán, 20 hazai meccsükből 16-ot nyertek, csak éllovasok vittek el innen pontokat. Feljutásra hajtanak, de a harmadik Rotherham ott lohol a nyakukon, hat pont a különbség, így kellenek a győzelmek. Ráadásul ha nyernek, akkor három pontra megközelítik az éllovas Wolvest. A Crawley vendégként eddigi 19 meccséből csak 17 pontot tud felmutatni, nem túl fényes eredmény. A formák és célok közötti különbség miatt erősen hazainak tűnik ez a meccs, nem is rossz szorzóért.

Peterborough - Gillingham, 1 (1.68) - angol harmadosztály, 20:45

Az osztályozós helyen álló együttesek közül mindössze a Peterborough helyzete kérdéses, hiszen 61 pontos a társaság, és a már nem osztályozót érő 7. hely csak 3 pontra van tőlük. A hazaiak formája hagy némi kívánnivalót maga után, legutóbbi 5 meccsükből csak kettőt nyertek meg, hétvégén az éllovas Wolves otthonában égtek meg (0-2). A vendégek számára már nem nagyon van tét, 48 pontjukkal tipikus középcsapat képét festik, előre nem nagyon érdemes nézegetniük, a hátsó mezőny ugyan szorosabb (5 pontra van a kieső zóna), de nem hisszük hogy bennmaradási problémáik lesznek. Fordulatos, a hajrában 3-4 arányban elveszített meccsről érkezik a Gillingham, amely egyébként vendégként a liga egyik leggyengébb együttese, ráadásul kedd esti meccsén nélkülözni kényszerül egy kezdő védőjét, egy kezdő középpályását és egy 10 gólos támadóját is. Nem kertelünk, a hazaiak sikerét várjuk, mellyel megerősíthetik 6. helyüket a tabellán!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!