<>

 
 
 
A Dortmund és a Real BL-csatája kedd este sem lesz eseménytelen, a címvédő Skelleftea pedig könnyedén juthat ezúttal is döntőbe.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Duplázós: dortmundi gólok, címvédő a döntőbe

A Dortmund és a Real BL-csatája kedd este sem lesz eseménytelen, a címvédő Skelleftea pedig könnyedén juthat ezúttal is döntőbe.

Ha nincs sok időd, de ütős megoldást keresel, akkor jó helyen jársz! Ebben a rovatban napról-napra egy kész szelvényt kínálunk, amellyel megduplázhatod vagy megtriplázhatod a pénzed. Kalandra fel!

Dortmund - Real Madrid, 2.5 gól felett (1.50) - Bajnokok Ligája, 20:45

A Dortmund számára nem sok esély maradt ebben a párosításban, óriási bravúr kellene a tavalyi szereplésük megismétléséhez, amikor 4-1 arányban nyertek odahaza a Real ellen. Abból a párharcból továbbjutott a gárda, most azonban ez a 4-1 sem lenne elég a továbblépéshez a 0-3-as első meccs után. Ettől függetlenül a Borussia minden bizonnyal szívvel-lélekkel hajt majd Ronaldoék ellen. Az odavágón is megvoltak a helyzeteik és minden bizonnyal odahaza is offenzív játékot láthatunk majd tőlük helyzetekkel és nem titkoltan gólt is várunk a Dortmundtól. A Real masszív támadójátékát és védelmének sebezhetőségét senkinek sem kell bemutatni, habár kérdés hogy a sima első meccs után most mit mutatnak, hiszen a bajnokságra is kell tartalékolniuk. Szó mi szó, mi gólokat várunk mindkét féltől, összesen legalább hármat!

Skelleftea - Linköping, 1 (1.35) - svéd jégkorong bajnokság rájátszás, 19:00

Odahaza harcolhatja ki a döntőbe kerülést a címvédő Skelleftea csapata a svéd hokiliga elődöntőjében. A két együttes tavaly is az elődöntőben találkozott egymással és akkor 4-1 arányban múlta felül a későbbi győztes Skelleftea ellenfelét és ez idén is összejöhet. A hazaiak kerete egyértelműen erősebb és ha kedd este hozzák meccsüket, akkor vélhetően pihentebben várhatják majd a a döntőt mint ellenfelük. Nem kérdés, hogy ki a meccs esélyese és szerintünk a Skelleftea ezúttal is hozza a papírformát és simán jut a döntőbe!

Összodds: 2,025
 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!