<>

 
 
 
Négyen maradnak szerdára a Bajnokok Ligájában! Dárdai Pál, a Betclic nagykövete szerint elmarad a meglepetés, a Real Madrid, a Bayern München, a Barcelona és a PSG örülhet.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Dárdai megmondja, ki lesz BL-elődöntős

Négyen maradnak szerdára a Bajnokok Ligájában! Dárdai Pál, a Betclic nagykövete szerint elmarad a meglepetés, a Real Madrid, a Bayern München, a Barcelona és a PSG örülhet.

A keddi mérkőzések közül a Paris Saint-Germain londoni vendégjátéka ígérkezik az érdekesebbnek, hiszen hazai pályán Zlatan Ibrahimovicsék kétgólos előnyt szereztek a Chelsea ellen. A visszavágón az Ibra nélkül felálló franciákra nehéz ütközet vár Angliában: Nyerni fog hazai pályán a Chelsea, de abban nem vagyok biztos, hogy le tudják dolgozni az első meccsen összeszedett hátrányukat. José Mourinho nagyon jól össze fogja szedni csapatát, de ez most kevés lehet. Az én tippem az, hogy nyer otthon a Chelsea, de a továbbjutást nem sikerül kiharcolnia” – mondta Dárdai, akinek hazai győzelemre tett tippje 1,75-ös, míg a párizsi továbbjutás 1,25-ös szorzót ér. A keddi másik találkozón a Real Madrid szinte tét nélküli meccsen lép fel Dortmundban: „Hazai pályán nyer a Borussia még akkor is, ha ez a szezon messze elmarad teljesítményben a tavalyitól. A háromgólos spanyol előny kitart, de Jürgen Kloppék szép eredménnyel búcsúznak a Bajnokok Ligájától” – jósolta Pali, akinek ez a tippje 3,10-es szorzóval található a Betclic tipposzlopában.

Szerdán két döntetlennel végződő összecsapás visszavágóját rendezik: A címvédő Bayern München a Manchester Unitedet míg az Atletico Madrid a Barcelonát fogadja. Dárdai szerint a bajorok gyorsan dűlőre viszik a dolgot, a spanyol derbin viszont meg kell izzadni a csapatoknak: „A Bayern München simán nyerni fog hazai pályán a United ellen. Igaz, a angolok mintha kezdenének magukra találni, a pihent bajoroknak hozniuk kell ezt a meccset. A másik találkozón hiába ikszelt csak a Camp Nou-ban a Barca, idegenben hozni fogják a továbbjutást a nagyobb nemzetközi rutinjuknak köszönhetően” – zárta gondolatait az ex-labdarúgó, akinek a Bayern-sikerre tett tippje 1,22-es, míg a Barcelonára tett tipp 2,25-ös szorzóval fogadható a Betclic-en.

A 61-szeres válogatott tippjei kombináltan 14,9-es szorzóval fogadhatók a Betclic oldalán!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!