<>

 
 
 
A Fenerbahce női kosarasai veretlenül léphetnek az Euroliga döntőjébe, míg a Bray újabb pofont kaphat Írországban.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Duplázós: a Fener és az ír kiscsapat

A Fenerbahce női kosarasai veretlenül léphetnek az Euroliga döntőjébe, míg a Bray újabb pofont kaphat Írországban.

Ha nincs sok időd, de ütős megoldást keresel, akkor jó helyen jársz! Ebben a rovatban napról-napra egy kész szelvényt kínálunk, amellyel megduplázhatod vagy megtriplázhatod a pénzed. Kalandra fel!

080. Fenerbahce-Bourges, 1 (1,32) - női kosárlabda Euroliga, 17:30

Az elődöntő a jekatyerinburgi nyolcas tornán. A Fenerbahce a házigazda után a második legnagyobb erő, mindez az oddsokban, de a keret rendkívüli erején is látszik. Az első szakaszát az Euroligának 12 győzelemmel, veretlenül zárta, a nyolcaddöntőben sem volt ellenfele, ahogy a héten sem, háromból hármat nyert. A Bourges nem a Bourges, amely néhány éve az első helyért küzdött, ez az elődöntő már bravúr, két vereséggel, hármas körbeverésből jól kikerülve lépett tovább. Szerintünk kevés lesz a Fener ellen.

118. Drogheda-Bray, 1 (1,58) - ír bajnokság, 20:45

A 4. fogadja a 9. helyezettet a 7. fordulóban. A Drogheda tavaly csalódást okozott a 2012-es kiemelkedően jó idény után, ám ezúttal jól kezdett, még veretlen (3-3-0-s mérleggel). A Brayről írtunk már a napokban, szűk keretből gazdálkodik, a télen sokat gyengült, ráadásul most az első számú kapus, egy védő, három középpályás és egy támadó sincs. 1-2-3-as mérleg mellé 7-12-es gólaránya van, legutóbb a bajnok simán verte 3-1-re. Most 1-est fogadunk.

Összodds: 2,07
 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!