<>

 
 
 
Shahar Peer Camila Giorgival csap össze ma a katowicei WTA-tornán. Mi sima olasz győzelmet jósolunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Giorgi simán nyerhet ma Katowicében

Shahar Peer Camila Giorgival csap össze ma a katowicei WTA-tornán. Mi sima olasz győzelmet jósolunk.
Női Tenisz - Katowice WTA
Peer-Giorgi
Péntek, 19:00 óra

Shahar Peer megnyerte első főtáblás meccseit 2014-ben a katowicei tornán, de a negyeddöntőben vége lehet az izraeli menetelésének, hiszen az idén jó formában lévő olasz Giorgival találkozik.

Peer korában volt Top10-es játékos is, de azóta komolyan visszaesett. Jelenleg a 90. helyen áll a világranglistán, idén pocsék szezonja van. A lengyel torna előtt gyakorlatilag mindenki megverte, selejtezőn tudott mindössze meccset nyerni. Pedig nem a világelittel találkozott, hanem a hozzá hasonló Top50-en kívüli játékosokkal. Itt Katowicében megverte Petra Marticot és Pironkovát, de utóbbi meccsen az ellenfélnek köszönheti a győzelmét, hiszen Pironkova mindenhova ütött csak a pályára nem. Elképesztő mennyi ziccert rontott a bolgár lány Peer ellen, így nem volt nehéz dolga továbbjutni a negyeddöntőbe.

Az ellenfele az olasz Giorgi lesz, aki az előző körben kiütötte a címvédő honfitársát, Vincit. Igaz tavaly még ezt a tornát salakon rendezték, most pedig fedett pályán rendezik, de ez attól még egy szép skalp. Indian Wellsben a nyolcaddöntőig jutott ahol a későbbi győztes Pennetta verte. Ez volt idén a legjobb versenye, de Katowicében egyelőre nagyon jól játszik az olasz. Vinci meccsre visszatérve döntő szettben például 6-0-át osztott ki.

Tipp

Peer-Giorgi, Giorgi 2-0-ra nyer (1.62) - Betclic

Giorgi sokkal jobb játékos jelenleg, mint Peer. Peernek komoly szerencséje volt azzal, hogy Pironkova a világgá ütötte a labdákat, de ha valaki normális formában várja a meccset Peernek nem sok esélye lesz. Giorgi jól játszik eddig a héten és ellene Peernek nem sok esélye lesz. Két szettben várható Giorgi továbbjutása.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!