<>

 
 
 
A legjobb hazai pályás csapat fogadja a legrosszabb vendéget a holland másodosztályban. De nem csak ezért sima 1-es.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Kapuskrízis a holland kiesőjelöltnél

A legjobb hazai pályás csapat fogadja a legrosszabb vendéget a holland másodosztályban. De nem csak ezért sima 1-es.
Holland másodosztály, 35. forduló
Dordrech-Oss
péntek 20:00 óra

A Dordrechtet mindenhova várták, csak nem a tabella első-második helyre az idény előtt. Oda sokkal inkább a Willem II, Sparta és VVV Venlo hármasból jósolták az egyiket. Ehhez képest a lebecsült csapat szinte végig ott volt az élen, bátor támadófocit játszik, így 74-et termelve a leggólerősebb. Ezen felül hazai pályán is a legjobb, 11-5-1-es mérleggel és 43-22-es gólaránnyal és 38 ponttal. Frissen bukott el az aranyrangadón a Willem II otthonában 3-1-re, így muszáj javítani, ha meg akarja szerezni egyetlen automatikus feljutó helyet.

Dordrecht-Oss, 1, európai hendikep -1,5 (1,95) - Betclic

Az Oss 2012-ben középcsapat volt, erre a szezonra veszített erejéből és a kiesés elleni küzdelembe várták. Még az elején úgy ahogy tartotta magát, de a télre elfogyott és már nincs reménye, az amatőrökből álló Achilessel együtt biztosan kieső. A második legtöbb gólt kapta a ligában, idegenben a legrosszabb, 3-0-14-es mérleggel és 17-46-os, gyenge gólaránnyal. Hat vereségből érkezik, most pedig az első és második számú kapusa mellett a házi gólkirályára és két kezdő védőre sem számíthat.

A legjobb hazai pályás csapat fogadja a legrosszabb idegenbelit. A motiváció adott a Dordrechtnél, a másik oldalon nem, a keret pedig a vendégeknél kapus és csatár hiányában botrányos. A hazaiak mindent verő támadósora mészárlást végezhet.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!