<>

 
 
 
A BL-negyeddöntők után újra bajnokik! A PSG akár már most bajnok lehet, a Juventus is közel kerülhet ehhez, míg a La Ligában folytatódik a Barca, a Real és Atlético Madrid harca.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Ki hibázik a BL-negyeddöntők után?

A BL-negyeddöntők után újra bajnokik! A PSG akár már most bajnok lehet, a Juventus is közel kerülhet ehhez, míg a La Ligában folytatódik a Barca, a Real és Atlético Madrid harca.
A bet365 hétvégi élő közvetítési kínálata

A Bajnokok Ligája negyeddöntői után hétvégén folytatódnak a nemzeti bajnokságok Európa top csapatai számára. Franciaországban akár bajnokavatás is lehet, Itáliában is nagyon közel kerülhet ehhez a Juventus, míg Spanyolországban tovább folytatódik a versenyfutás az Atlético, a Barcelona és a Real Madrid között. Aki itt hibázik, távol kerülhet a bajnoki elsőségtől. A bet365 hétvégi élő közvetítési kínálata.

A Bajnokok Ligája-kiesés után a Barcelonának idegen pályán kell megmutatnia, hogy a Ligára továbbra is esélyes. A Granada ellen ez nem is lehetetlen, de előfordult már olyan az elmúlt hetekben, hogy kisebb csapatok otthonában szenvedett meg és akár kapott ki simán a Barca. A Real Madridnak várhatóan nem lesz nehéz dolga, hazai környezetben fogadják a kiesés ellen küzdő Almeríát. A bet365 mindkét találkozót élőben közvetíti mobilon és számítógépeken is szombat este.

A listavezető Atléticónak a Barcához hasonlóan oda kell figyelnie, mert a közeli Getaféhoz látogatnak, és a BL okozta fáradtság okozhatja azt, hogy küzdeniük kell a három pontért.

Itáliában a már szinte biztosan második Roma szombaton este az Atalantával játszik, míg az elmúlt fordulóban váratlanul vereséget szenvedő Napoli vasárnap délután fogadja a Laziot. Az elmúlt fordulókban egyre jobb eredményeket szállító Milannak ezúttal sem lesz olyan nehéz dolga, a San Siróban le kell tudják győzni a Cataniát. A listavezető, és szinte biztos bajnoknak tekinthető Juventus ezúttal hétfőn lép pályára Udinében.

Franciaországban vasárnap este rendezik a forduló rangadóját, melyen a PSG akár matematikailag is biztossá teheti a bajnoki címét. A sérült Zlatan Ibrahimovic nélkül felálló párizsiak a Lyonhoz látogatnak, mely ugyan csak az 5. helyen áll, de nem is reménytelen számára, hogy beérje a Saint-Étienne-t. Ha ebben a fordulóban a második helyen álló Monaco szombaton nem győzi le a Rennes-t, úgy a PSG már vasárnap megnyerheti a ligát.

Jövő héten szerdán újabb El Clásicót rendeznek, ezúttal Valenciában csap össze a Barcelona és a Real Madrid, de a tét ezúttal nem a bajnoki cím, hanem a kupagyőzelem lesz. A Király Kupa döntőjét is élőben közvetíti a bet365.

A bet365 hétvégi élő közvetítési programja:

Péntek:

Spartak Moszkva–Krilja Szovjetov (17:30)
Lokeren–Anderlecht (20:30)
Osasuna–Valladolid (21:00)
Számos NHL és NBA élő közvetítés

Szombat:

CSZKA Moszkva–Ural (12:30)
Rangers–Dundee Utd. (13:45)
Celta Vigo–Real Sociedad (16:00)
Zenit Szentpétervár–Kubany Krasznodar (17:30)
Villarreal–Levante (18:00)
Granada–Barcelona (20:00)
Rennes–Monaco (20:00)
AS Roma–Atalanta (20:45)
Sporting–Gil Vicente (21:15)
Real Madrid–Almeria (22:00)
Számos NHL és NBA élő közvetítés

Vasárnap:

Betis–Sevilla (12:00)
Bologna–Parma (12:30)
Sampdoria–Inter Milan (15:00)
Napoli–Lazio (15:00)
Verona–Fiorentina (15:00)
Ajax–Den Haag (16:30)
PSV–Feyenoord (16:30)
Valencia–Elche (17:00)
Getafe–Atletico Madrid (19:00)
AC Milan–Catania (20:45)
Lyon–PSG (21:00)
Espanyol–Rayo Vallecano (21:00)
Számos NHL és NBA élő közvetítés

Hétfő:

Udinese–Juventus (20:45)
Reading–Leicester (21:07)
Bilbao–Malaga (22:00)
ATP Masters Series – Monte Carlo (egész nap)

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!