<>

 
 
 
A Premier League-ben három kiváló ajánlatra akadtunk, de találtunk egy jó kis mérkőzést a spanyol élvonalból is.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Gyorstippek: három angol és egy spanyol bajnoki

A Premier League-ben három kiváló ajánlatra akadtunk, de találtunk egy jó kis mérkőzést a spanyol élvonalból is.

Ebben a rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. Az elemzések rövidebbek lesznek - előre szólunk: nem kerülnek be a másnapi értékelő táblázatunkba –, és bevallottan elsősorban azoknak kívánunk kedvezni velük, akik a régi, jól ismert Tippmixen teszik meg a tétjeiket (az események elé beírtuk a sorszámot). A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

153. Southampton - Cardiff, 1 (1.46) - angol bajnokság, 16:07

A Southampton magabiztosan megragadt a középmezőnyben, jelenleg nyolcadik a csapat, se előre, se nagyon hátra nincs tovább. Persze ettől még nem adják fel a pontgyűjtögetést. Legutóbb a Manchester City otthonában kikaptak 4-1-re, de a meccs elején még jól tartották magukat. Legutóbbi két hazai meccsüket megnyerték, a Newcastle-nek és a Norwich-nek is négy gólt lőttek. A Cardiff kiesőzónában tanyázik, kellenének a pontok, de pocsék formában van a csapat. Idegenben 16 forduló alatt mindössze hét pontot szereztek. Most sem érezzük őket elégnek ahhoz, hogy pontot tudjanak rabolni a Szentek otthonában.

154. Stoke City-Newcastle, 1 (2.10) - angol bajnokság, 16:07

A 10. fogadja a 9. helyezettet. Tét nagyon egyik csapat számára sincs, hiszen a bennmaradás garantált, előre pedig már nem nagyon lehet lépni. A Stoke City mégis szimpatikus lehet, otthon 8-6-2-es mérlegével a 6. legjobb, a Chelsea elleni 0-3-at leszámítva háromszor nyert zsinórban, miközben a Newcastle egy hitehagyott társaság benyomását kelti. Yohan Cabaye téli kiválása óta csak kínlódik, Alain Pardew menedzser hiányában pedig végképp. Négyszer elbukott az utolsó öt mérkőzésén, és idegenben is hiába szerepelt korábban kiválóan, szintén csak egyszer nyert az utolsó ötön. Szerintünk a Stoke formájában meg lehet bízni.

155. Sunderland-Everton, 2 (1.75) - angol bajnokság, 16:07

Az utolsó fogadja az 5. helyezettet. A Sunderland beragadt a rajtnál, majd a télen annyira meglendült, hogy egy ideig a kiesőzónából is kikerült, ám a végzetet úgy fest nem kerüli el. Bár két meccsel kevesebbet játszott, az utolsó, hét pontra a biztonságtól. Otthon 3-3-9-es mérleggel szintén a legrosszabb. Az Everton a legjobbkor pörgött a csúcsra, pedig a tél végén úgy tűnt, hogy kimerült a csapat és maximum az Európa-liga marad. Már öt győzelemnél jár zsinórban és feni a fogát az Arsenalra, egyúttal a BL-re. Idegenben azért sebezhető, 6-6-4-es mérleggel és 20-18-as gólaránnyal, ám az utolsó kettőt nyerte, és a két csapat közötti jelenlegi különbséget látva most is behúzhatja. 2-es.

172. Villarreal-Levante, 1 (1.49) - spanyol bajnokság, 18:00

A 7. fogadja a 9. helyezettet. A Villarreal a szezon meglepetése, újocnként sokáig a BL-ért volt harcban, most inkább már az El lehet a cél, kezd elfogyni az erő, így az utolsó öt bajnokin egyszer nyert. Otthon 7-6-3-as mérleggel kiváló, sérült egy 12 gólos támadó. A Levanténak az elmúlt évekhez hasonlóan gyorsan és simán sikerült a bennmaradás, többre az idén nem futja, de a nyári sok távozó nyomán ez is szép teljesítmény. Az utóbbi időben már nem mutatott sokat, motiválatlannak tűnik. Idegenben 5-5-6-os mérlege nem rossz, egy 6 gólt lövő kezdő támadó és egy kezdő középpályás marad ki. Nálunk 1-es, a Villarreal ha El-t akar, nyernie kell.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!