<>

 
 
 
A motivált Wolfsburgnak és a CSZKA Moszkvának is egy kiesőjelölt jutott a hétvégén, mi két hazaira számítunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Duplázós: a Wolfsburg és a CSZKA Moszkva

A motivált Wolfsburgnak és a CSZKA Moszkvának is egy kiesőjelölt jutott a hétvégén, mi két hazaira számítunk.

Ha nincs sok időd, de ütős megoldást keresel, akkor jó helyen jársz! Ebben a rovatban napról-napra egy kész szelvényt kínálunk, amellyel megduplázhatod vagy megtriplázhatod a pénzed. Kalandra fel!

131. CSZKA Moszkva-Urál, 1 (1,30) - orosz bajnokság, 12:30

A 3. fogadja a 12. helyezettet. CSZKA Honda Keiszuke eladása ellenére is menetel, a bajnoki góllövőlista éllovasával, Seydou Doumbiával és egyéb jónevű légióssal. Az utolsó négy mérkőzését nyerte, így a Zenitet is, és bőven versenyben van az aranyéremért. Otthon messze a legjobb a ligában, 9-1-1-es mérleggel és 20-6-os gólaránnyal. Az Ural újoncként sokáig nagy bajban volt, ám az utolsó öt fordulóban négy győzelemmel már nem is áll kiesőhelyen. A Szpartak volt a legnagyobb meglepetése, a többi alsóházi ellenfél volt. Idegenben 4-3-4-es mérleggel kiváló, ám a fővárosban most egy olyan erővel találkozik, amely meghaladja képességeit.

139. Wolfsburg-Nürnberg, 1 (1,60) - német bajnokság, 15:30

A 6. fogadja a 17. helyezettet. A Wolfsburg minőségre még a Leverkusennel is fel tudja venni a versenyt, a 4-5. legerősebb a bajnokságban. Rapszodikus és védelme kínjai miatt tart ott ahol, legutóbb például lefocizta a Dortmundot, mégis kikapott. Otthon 9-2-3-as mérleg az egyik legjobb. A Nürnberg vészesen csúszik lefelé, az utolsó hét fordulóban csak egyszer győzött, idegenben még tűrhető 2-6-6-os mérleggel, de szintén hármat bukott zsinórban, és a Dortmund elleni 0-3-at leszámítva két verhető csapat, a Hamburg és a Freiburg lépte le. Mindkét csapat motivált, de a Wolfsburgban sokkal több erőt érzünk.

Összodds: 2,08
 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!