<>

 
 
 
Gigantikus siker kapujában áll az Everton. A liverpooli kékek egy újabb győzelemmel ugyanis megelőzhetik az Arsenalt a BL-helyekért vívott küzdelemben. Ehhez nincs más dolguk, mint leverni az utolsó Sunderlandet.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Saját kezébe veheti sorsát az Everton

Gigantikus siker kapujában áll az Everton. A liverpooli kékek egy újabb győzelemmel ugyanis megelőzhetik az Arsenalt a BL-helyekért vívott küzdelemben. Ehhez nincs más dolguk, mint leverni az utolsó Sunderlandet.
Angol bajnokság
Sunderland - Everton
Szombat, 16:07 óra

Szép lassan kezdhet barátkozni a másodosztály gondolatával a Sunderland együttese. A Fekete Macskák keretük alapján bőven elsőosztályú gárda, de ha egyszerűen képtelenek pontokat szerezni, akkor nem is csoda, hogy utolsó helyen állnak. Legutóbbi négy mérkőzésüket is elveszítették. Hétfőn a Tottenham ütötte ki a csapatot 5-1-re Londonban. Otthon sem jobb a helyzet a 15 forduló alatt elért kilenc vereséggel. Halvány remény, hogy a 17. Norwich hét pontra van és két mérkőzéssel többet játszott a Sunderlandnél, de a kapaszkodást még biztosan nem az Everton ellen kezdi meg az együttes. Kieren Westwood, Steven Fletcher és Wes Brown bajlódnak sérüléssel.

Az Everton félelmetes formában van. Legutóbbi öt mérkőzésüket megnyerték (14-4-es gólaránnyal!). Az Arsenalt 3-0-ra, a Fulhamet 3-1-re, a Newcastlet pedig megint csak 3-0-ra verték. Ha a Sunderlandet is legyőzik, akkor megelőzik az ágyúsokat és beérnek a BL-t jelentő negyedik pozícióba. Ez világra szóló szenzáció lenne a csapattól, amelyben évek óta érett a siker. Nagyon egységes a csapat, ebben Roberto Martinez mesternek is hatalmas érdemei vannak, képes a váratlan húzásokra. Annak ellenére is szárnyal a gárda, hogy vannak sérültjeik. Oviedo, Gibson, Koné, Traoré, Pienaar és Osman sincs száz százalékos állapotban.

Tipp

Sunderland - Everton 2 (1.75) - Betclic

A liverpooliak hajtanak a BL-re, a Sunderland a bennmaradásra. Nem lesz egyszerű mérkőzés a vendégek szempontjából, de a két csapat formája alapján nem lehet kérdés a végkimenetel. Decemberben a Sunderland vendégként óriási meglepetésre nyert, most visszavághat az Everton.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!