<>

 
 
 
A Ferencváros a Puskás Akadémia csapatával játszik ma az NB I-ben. A támadósorokról szólhat a két gárda ma délutáni ütközete - így hát a gólokra megyünk rá ezúttal.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Gólokra megyünk a Fradi-meccsen

A Ferencváros a Puskás Akadémia csapatával játszik ma az NB I-ben. A támadósorokról szólhat a két gárda ma délutáni ütközete - így hát a gólokra megyünk rá ezúttal.
NB I
Ferencváros-Puskás Akadémia
Szombat, 14:00 óra

Mindkét csapatnak szüksége lenne a pontokra, persze más-más célok vezérlik őket. A 24. játéknapon randevúzó együttesek közül a Fradi áll jobban, Doll mester fiai 36 egységgel jelenleg a 6. helyről várják a folytatást. Furcsa, hogy "hazai" környezetben gyengébben megy a zöldeknek, mérlegük mindössze 4-3-4 - viszont legalább november vége óta nem kaptak ki a Puskás Stadionban. A formájuk biztató, a Lombard kivégzését követően a derbin is diadalmaskodtak Leonardóék - így reális esélyük maradt a dobogóra lépésre.

A Puskás Akadémia a kiesés elől menekült, sőt, akár még jelen időben is megfogalmazhatjuk az előbbi kijelentésünket. Ugyanis 27 pont áll a felcsútiak neve mellett, így most a 12. helyen állnak - a vonal alatti Paks 20-nál jár. Benczés Miklós legénységének nem egyszerű a sorsolása, úgyhogy mielőbb be kellene gyűjteni a szükséges egységeket. A tavasz jól is indult Lencsééknek, ám a múlt héten botlottak Polonkaiék otthon a Haladás ellen (1-2). A vészharangokat még nem kell kongatni, és szerintünk sem búcsúzik majd az újonc, ugyanakkor még a hátradőlésnek sem jött el az ideje. Ami a brigád mellett szól, az a támadójáték: Tischler, Lencse, Gallardo, Czvitkovics, Szakály Dénes - ők valamennyien képesek meghúzni a váratlant, mint tették ezt többször mondjuk Diósgyőrben, ahol 3-2-es győzelmet arattak két hete. Tóth Balázs eltiltását tölti.

Tipp

Ferencváros-Puskás Akadémia, több mint 2,5 gól (1.52) - Betclic

Mindkét oldalon jó csatárok állnak bevetésre készen, s noha a Fradi védelme lényegesen összeszedettebb, mint Moniz alatt, azért a felcsúti támadószekciót nem írnánk le. Viszont a Puskás védelme nem az igazi, rendre gólt, gólokat kapnak - és ma sem ússzák meg a kirándulást. Az az érzésünk, hogy ezen az összecsapáson simán jöhet a +2,5-ös opció, mi erre voksolunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!