<>

 
 
 
A Derby County a Huddersfieldet fogadja ma az angol Championshipben. Jó formában van a házigazda, ráadásul visszatér az egyik gólvágója. Nem ma támadnak fel a vendégek...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Simának tűnik a hazai az angol kettőben

A Derby County a Huddersfieldet fogadja ma az angol Championshipben. Jó formában van a házigazda, ráadásul visszatér az egyik gólvágója. Nem ma támadnak fel a vendégek...
Angol másodosztály
Derby County-Huddersfield
Szombat, 16:05 óra

A hajrájához közeledik az egyik leggyilkosabb pontvadászat, az angol második vonal is. A Championshipből még 5 mérkőzés van hátra, és bizony néhány kérdés még megválaszolásra vár. Itt van mindjárt az első: a Leicester mellett melyik alakulat jut fel egyenes ágon a Premier League-be? És kik jogosultak a play off részvételre? Nos, a Derby jó eséllyel a rájátszás tagja lesz, a hajrában bajosan tudnának ledolgozni a fehér-feketék 9 pontos hátrányt a Burnley-vel szemben.

A rutinos Steve McClaren menedzselte együttes 72 egységével a 3. helyen állomásozik, a Pride Park Stadium-ban 11-4-5-ös mérleget felvonultatva. A támadójáték az erőssége a brigádnak: 72 találattal a második legeredményesebb együttes a ligában. Lee Granték szeszélyes formában várják a találkozót, ugyanis két vesztes és két nyertes meccsel a hátuk mögött érkeznek meg a mai kilencven percre. Jó hír a drukkereknek, hogy a három gólvágó egészséges, és felépült sérüléséből Jamie Ward, aki már hét gólt jegyez. Egy középpályás ugyancsak játékra jelentkezett, összességében tehát erős kerettel fogadja ellenfelét a Derby.

AZ ellenfél a Huddersfield lesz, amely 46 pontjával a 17. - a vonal alatti Millwall 39-nél áll. A hátralévő 5 találkozón még 4-5 egységet be kellene húznia Mark Robins legénységének, akkor ismét a második vonalban maradna a kék-fehér sereg. Vendégségben 4-5-11 a mérlegük, viszont március eleje óta nem nyertek meccset Vaughanék. A túrái közül a legutóbbi négyet két iksszel és mindössze egy rúgott góllal zárta. Sőt, hogy tetézzük a bajt, az elmúlt 11 túrája közül egy decemberi birminghami siker az egyetlen - azért ez már a ciki kategóriába sorolható... Ami viszont biztató lehet, hogy nincs friss sérült a keretben, a kisebb problémákkal küzdő játékosok várhatóan vállalni tudják majd a játékot.

Tipp

Derby County-Huddersfield, 1 (1.60) - Betclic

A Derby jobb csapat, erősebb a kerete, és otthon nem nagyon hibázik. A Huddersfield gyenge formában van, és nem gondoljuk, hogy ma térnének magukhoz. A házigazda nem hibázhat - tippünk tehát: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!