<>

 
 
 
Eseménydús meccset várunk gólokkal az Arsenal és a West Ham meccsén, a svéd hokiligában és a francia kosarasoknál pedig hazai sikerre fogadunk!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Gyorstippek: három ország, három sportág

Eseménydús meccset várunk gólokkal az Arsenal és a West Ham meccsén, a svéd hokiligában és a francia kosarasoknál pedig hazai sikerre fogadunk!

Ebben a rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. Az elemzések rövidebbek lesznek - előre szólunk: nem kerülnek be a másnapi értékelő táblázatunkba –, és bevallottan elsősorban azoknak kívánunk kedvezni velük, akik a régi, jól ismert Tippmixen teszik meg a tétjeiket (az események elé beírtuk a sorszámot). A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

080. Skelleftea - Färjestad, 1 (1.55) - svéd jégkorong bajnokság döntő, 19:00

A Skelleftea címvédésre, míg a Färjestad trónfosztásra készült a svéd jégkorong liga döntőjében, a zászló viszont egyértelműen a hazaiaknak áll. A Skelleftea toronymagasan megnyerte az alapszakaszt, majd a HV71 és a Linköping csapatát sima 4-1-el intézték el, vagyis nem igazán kellett megizzadniuk a döntőért. A vendégek a főcsoportot az 5. helyen zárták, a rájátszásban aztán a Brynäs-t meglepően könnyedén intézték el, majd a Växjö csapatát 4-2-vel ütötték ki, tehát csak egy meccsel játszottak többet, mint mai ellenfelük. Az idei egymás elleni mérleg egyértelműen jelzi a két gárda közti különbséget: 5 összecsapásukból hármat a Skelleftea nyert meg, melyek közül kettő simára sikerült (4-0 és 4-1). A döntő első meccsén nem tudjuk elképzelni, hogy a Skelleftea-t akár csak megszorongassa és hosszabbításra húzza a Färjestad, vagyis sima hazai sikerrel kalkulálunk!

088. Chalon sur Saone - Nancy, 1 (1.46) - francia kosárlabda bajnokság, 19:00

A francia kosárlabda bajnokság 27. fordulójának zárómeccsén találkozik egymással a tabella 6. és 7. helyezettje. Mindkét gárdának hatalmas szüksége van a győzelmekre a hátralévő fordulókban, bár jó eséllyel rájátszásbeli helyük nem nagyon forog veszélyben. A Chalon otthon 9-4 mérleget tud felmutatni, utoljára január elején kaptak ki hazai környezetben. A Nancy 15 sikerrel és 11 vereséggel áll, vendégként pedig 6-7 mérleg jellemzi, felváltva nyerni meg/veszíti el meccseit idegenben a társaság. Közös meccseik során a Chalon dominál: decemberben fordított felállásban 91-79 arányban ütötte ki a Nancy együttesét a mostani hazai társaság. Most szorosabb meccs várható, de a hazaiak behúzzák!

124. Arsenal - West Ham, 2.5 gól felett (1.61) - angol bajnokság, 20:45

Az Arsenal együttese nem túl pihenten várja ezt a bajnokit, ugyanis hétvégén a Wigan ellen 120 percet és büntetőket nyomtak le az Ágyúsok, de végül hozták a "kötelezőt" és továbbléptek a kupadöntőbe. A Kalapácsosok elleni meccsnek azonban komoly tétje van, hiszen az Arsenal továbbra is harcban van a 4. helyért. Formája azonban gyatra, immáron 4 meccse nyeretlen a Wenger-legénység, a Chelsea otthonában egy hatost, míg az Everton ellen egy hármast kapott az együttes... A West Ham tipikus középcsapat: bárki ellen veszélyesek, de képesek bárkitől kikapni. Jelenlegi 37 pontjukkal a 11. helyről várják ezt a derbit, védelmük sebezhető, ám támadósoruk bármikor képes villanni. Az Arsenal formája és védelmének sebezhetősége arra enged következtetni, hogy itt bizony lesznek gólok, szerintünk legalább 3!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!