<>

 
 
 
A keddi este során újra nyerhet az argentin bajnokságban a Vélez, míg a német kupában gólokat várunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Duplázós: Vélez-siker mellé német gólok

A keddi este során újra nyerhet az argentin bajnokságban a Vélez, míg a német kupában gólokat várunk.

Ha nincs sok időd, de ütős megoldást keresel, akkor jó helyen jársz! Ebben a rovatban napról-napra egy kész szelvényt kínálunk, amellyel megduplázhatod vagy megtriplázhatod a pénzed. Kalandra fel!

Vélez Sarsfield - Quilmes, 1 (1.50) - argentin bajnokság, 22:10

A Vélez a 14. forduló kedd esti meccsén két vereséget követően visszatérhet a nyerő útra. A hazaiak a tavalyi első hely után ismét az élre vágynak, jelenleg 20 ponttal a 7. helyen állnak, otthon 4-2-1 mérleget hoztak eddig össze. A tavalyi házi gólkirály ugyan elhagyta az együttest, de érkezett a Lazio együttesétől Zarate, aki már most 12 gólnál jár. A vendég Quilmes tavaly is a mezőny hátsó felében zárt és idén sem vett bomba rajtot: 12 ponttal az utolsó előtti helyen állnak, vendégként eddig 5 pontot szereztek 6 meccs során. Rossz hír a vendégek számára, hogy tavalyi leggólerősebb támadójuk távozott. A két együttes közt minőségbeli különbség van, az előző idényben ebben a felállásban 2-0-s eredmény született, most is hasonlót várunk!

Dortmund - Wolfsburg, 2.5 gól felett (1.41) - német kupa elődöntő, 20:30

A Dortmund idén nem tudott meglepetést okozni a Real ellen (habár nem sok választotta el ettől a sárga-feketéket), a bajnoki ezüstéremben és a kupasikerben még mindig joggal bízhat a gárda. Utóbbihoz azonban előbb a Wolfsburg csapatán át vezet az út, melyhez viszont hatalmas löketet adhat a hétvégi Bayern elleni 3-0-s vendég siker. A Wolfsburg a 4. helyre hajt a bajnokságban, de szerencsétlen esetben akár az első hatból is kicsúszhat, tehát maximálisan kell koncentrálnia a hátralévő 4 fordulóban. A kupában eddig a Karlsruhe-Aalen-Ingolstadt-Hoffenheim négyesen át vitt az útjuk, és mindössze az Aalen volt képtelen nekik betalálni. A Dortmund viszont eddig egyik kupameccsen sem kapott gólt, most azonban a gólveszélyes Wolfsburg ellen ez a széria megszakadhat. Izgalmas és gólokkal teli mérkőzést várunk a két együttestől!

Összodds: 2.115
 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!