<>

 
 
 
A Debrecen a Diósgyőrt fogadja ma a Magyar Kupában. A hétvégi pofon után a Loki saját közönsége előtt javíthat: szerintünk a hajdúságiak előnnyel utazhatnak a visszavágóra!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Debrecennek szavazunk bizalmat a kupában

A Debrecen a Diósgyőrt fogadja ma a Magyar Kupában. A hétvégi pofon után a Loki saját közönsége előtt javíthat: szerintünk a hajdúságiak előnnyel utazhatnak a visszavágóra!
Magyar Kupa, elődöntő, 1. mérkőzés
Debrecen-Diósgyőr
Kedd, 18:00 óra

A döntőbe jutás a tét a Magyar Kupában: a keleti páros mellett két fővárosi brigád küzd a fináléért (MTK, Újpest). A Debrecen ötpontos előnnyel vezeti a bajnokságot, fórja lehetne nagyobb is, ha nem kaptak volna ki Szakályék 5-2-re az MTK-tól szombaton, illetve ha két hete elverik odahaza a több mint egy félidőt emberhátrányban futballozó rivális Győrt. Nem így történt, így még maradtak izgalmak a hajrára.

Bódiék az előző két körben másodosztályú alakulatokat búcsúztattak: előbb a Dunaújvárost, majd a Nyíregyházát ejtették ki a sorozatból. Kondás Elemér erős csapatot küld pályára, a keretben az alapemberek egészségesek, eltiltott pedig nem nehezíti a szakvezetés dolgát.

A DVTK a dobogóért küzd, ám mostanában a formája, vagy is pontosabban a játéka nem igazán meggyőző. Bár két nyertes meccsen vannak túl Kádárék (Kispest idegenben, Kaposvár otthon), egyik ütközetben sem nyújtottak jó produkciót. Persze, mondhatjuk, hogy az az igazán jó csapat, amely gyengébb teljesítménnyel is képes győzni - ám mi most még sem ezt érezzük. Valami hiányzik a borsodiak játékából, erre enged következtetni Szivics mester nyilatkozata is, aki hat futballista leigazolását szorgalmazza mielőbb...

A sorozatban a Vidi és a Pápa esett Futácsék áldozatául, különösen az előbbi számított nagy fegyverténynek (bár decemberben is már lejtmenetben volt a fehérvári együttes...).

Tipp

Debrecen-Diósgyőr, 1 (1.75)

Mindkét gárda háromfrontos küzdelmet vív, ugyanis tagjai a Ligakupa elődöntőjének is.

Azt gondoljuk, hogy a Debrecen előnyt szerez a visszavágóra. Hazai pályán az idén még veretlen a Loki, és bár a diósgyőriek sem nyomják rosszul idegenben, két vereségük közül az egyiket épp a Nagyerdőben szenvedték el a szezon elején. Mi a hajdúságiaknak szavazunk bizalmat!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!