<>

 
 
 
Ma este rendezik a Német Kupa elődöntőjének első párharcát, melynek keretein belül a Dortmund és a Wolfsburg csap össze a Signal Iduna Parkban.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Jöhetnek a gólok a német kupaelődöntőn

Ma este rendezik a Német Kupa elődöntőjének első párharcát, melynek keretein belül a Dortmund és a Wolfsburg csap össze a Signal Iduna Parkban.
Német kupa
Dortmund - Wolfsburg
Kedd, 20:30

Jürgen Klopp tanítványai alighanem duzzadnak az önbizalomtól, hiszen az előző héten négy nap leforgása alatt legyőzték a Real Madrid (2-0) és a Bayern München együttesét is (3-0). Noha a spanyolok elleni diadal a BL-ben való továbbjutáshoz kevésnek bizonyult, és a Bundesligát is megnyerték már a bajorok, szégyenkeznivalója aligha van a sárga-feketéknek, sőt... A kupában is meggyőző az alakulat, sorrendben a Wilhelmshavent (3-0), az 1860 Münchent (2-0), a Saarbruckent (2-0) és a Frankfurtot (1-0) búcsúztatták Lewandowskiék, az idei sorozatban tehát még gólt sem kaptak a dortmundiak. A hiányzók listája azonban továbbra is veretes, Bender, Schmelzer, Blaszczykowski, Subotic és Gündogan is harcképtelen.

Ami a vendégeket illeti, a Wolfsburg is könnyed győzelemmel hangolt a ma esti összecsapásra, bár Dieter Hecking együttesének a Nürnberg legyőzésével lényegesen könnyebb dolga volt (4-1). A Farkasok így még harcban állnak a Bajnokok Ligája indulást jelentő negyedik pozícióért, mely az őszi gyengélkedés után nem kis teljesítményt jelentene a csapattól. A kupában a Kalsruhe (3-1), az Aalen (2–0), az Ingolstadt (2–-1) és a Hoffenheim (3-2) esett áldozatául a wolfsburgi menetelésnek, ám kétségtelenül a mai meccs lesz a legnagyobb erőpróba a zöld-fehérek számára. A vendégek Di Santo, Felix Kroos és Yildirim játékára nem számíthatnak.

Tipp

Dortmund-Wolfsburg, mindkét csapat gólt szerez (1.55) - Betclic

Április elején hasonló felállásban bajnoki mérkőzésen már összecsaptak a csapatok, akkor a Dortmund örülhetett a lefújást követően (2-1). Most is a hazaiak az esélyesek, a vendégeket viszont egy gólra ezúttal is képesnek tartjuk, így a gólváltásra szavazunk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!