<>

 
 
 
Lépéshátrányba került legutóbbi vereségével a Manchester City a bajnoki címért folytatott harcban, így igencsak bele kell húznia a Sunderland ellen. Szerintünk fog is, már az első félidőben nekieshet az utolsónak.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.85

Nekieshet vendégének a Manchester City

Lépéshátrányba került legutóbbi vereségével a Manchester City a bajnoki címért folytatott harcban, így igencsak bele kell húznia a Sunderland ellen. Szerintünk fog is, már az első félidőben nekieshet az utolsónak.
Angol bajnokság
Manchester City - Sunderland
Szerda, 20:45 óra

Nagyot küzdött a hétvégén a Manchester City együttese, de ez sem volt elég a szárnyaló Liverpool ellen. A vörösök a győzelmükkel lépéselőnybe kerültek, ha a City megnyeri mindkét elmaradt mérkőzését, akkor is a 'Pool vezet majd egy ponttal. Ennek ellenére nyerni kell, mégpedig magabiztosan, hiszen akár a gólarány is számíthat a végelszámolásban. Jó hír ehhez, hogy Sergio Agüero felépült, a Liverpool ellen már játszott is egy keveset. Yaya Touré viszont továbbra is sérült, akárcsak Matija Nastasic.

A Sunderland annak ellenére, hogy néhány hete még a Ligakupában tündökölt (3-1-re vesztette el a döntőt épp a Manchester City ellen), úgy állt bele a földbe az elmúlt hetekben, mint a gerely. Az északi gárda mind az öt legutóbbi mérkőzését elveszítette, a Norwich, a Liverpool, a West Ham, a Tottenham és az Everton is elverte. A City ellen sem számíthatnak semmi jóra, ami komoly baj, hiszen hét ponttal vannak lemaradva a még bennmaradó Norwichtől. Keiren Westwood, Jozy Altidore, Steven Fletcher is sérültek, Phil Bardsley pedig eltiltott.

Tipp

Manchester City – Sunderland, első félidő gólok száma 1.5 felett (1.85) - Betclic

Mellék tipp

Manchester City – Sunderland, 1 (európai hendkikep -1) (1.40)

Kötelező a győzelem a Manchester City-nek, de a Sunderland sem fogja könnyen adni a bőrét. Mindkét csapatnak nagyon kellenek a pontok, azaz szerintünk nem fognak óvatoskodni, egymásnak esnek az első pillanatoktól kezdve. A City egyébként is szereti már az első félidőben eldönteni hazai meccseit, most is azt várjuk, hogy lesz legalább két gól az első játékrészben.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!