<>

 
 
 
A Barcelona és a Real Madrid szokás szerint gólokkal szórhatja meg egymást, míg az Everton a BL felé menetelhet.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Duplázós: gólok a Clásicón és az Everton

A Barcelona és a Real Madrid szokás szerint gólokkal szórhatja meg egymást, míg az Everton a BL felé menetelhet.

Ha nincs sok időd, de ütős megoldást keresel, akkor jó helyen jársz! Ebben a rovatban napról-napra egy kész szelvényt kínálunk, amellyel megduplázhatod vagy megtriplázhatod a pénzed. Kalandra fel!

201. Everton-Crystal Palace, 1 (1.38) - angol bajnokság, 20:45

Mostanában igencsak megéri az Evertonra fogadni, hiszen a liverpooli kékek mind a hét legutóbbi mérkőzésüket megnyerték a bajnokságban. Ezzel történelmi siker előtt állnak, hiszen a negyedik helyet birtokolják, ami Bajnokok Ligája szereplést jelent. Nagyon nem hinnénk, hogy ezt épp egy Crystal Palace ellen engednék ki a kezükből. Nem rossz csapat a Palace, de nem elég ahhoz, hogy az Evertont megszorongassa a Goodison Parkban. Hiába van néhány hiányzó a hazaiaknál, Lukaku, Barkley és a többiek szenzációs formában vannak, sima hazainak kell lennie ennek a meccsnek.

215. Barcelona-Real Madrid, több mint 2,5 gól (1,55) - Spanyol Kupa-döntő, 21:00

A valenciai kupadöntő könnyen lehetne feszült és kockázatmentes, ám a Barcelona és a Real Madrid annyira megszórja hosszú ideje egymást, hogy nehéz elképzelni egy 1-0-s mérkőzést. Az utolsó 14 Clásicóból 13-on legalább három gól született, az utolsó 16-on pedig mindig mindkét csapat betalált. A katalánok ugyan immár zsinórban két tétmérkőzésen maradtak lőtt találat nélkül, ahogy Cristiano Ronaldo hiánya is a tipp ellen szólhatna... Víctor Valdés, Gerard Piqué, Marc Bartra és Carles Puyol hiányában azonban a katalán védelem rendkívül sebezhető, Marcelo és Álvaro Arbeloa kidőlésével pedig a madridi hátsó alakzat széle sem az igazi. Szerintünk összejön három találat - ismét.

Összodds: 2,14
 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!