<>

 
 
 
Mostantól minden meccs egy döntő! Nem mi mondtuk, hanem Diego Simeone, a hazaiak edzője. Ezek szerint legalább olyan elánnal veti majd rá magát a Madrid az Elchére, mint tette azt nemrég a Barcelona ellen.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Újabb döntő vár az Atletico Madridra

Mostantól minden meccs egy döntő! Nem mi mondtuk, hanem Diego Simeone, a hazaiak edzője. Ezek szerint legalább olyan elánnal veti majd rá magát a Madrid az Elchére, mint tette azt nemrég a Barcelona ellen.
Spanyol bajnokság
Atletico Madrid - Elche
Péntek, 20:30 óra

Rögtön a legizgalmasabb kérdéssel nyit a spanyol bajnokság hétvégi fordulója, azaz sikerül-e megőriznie hárompontos előnyét az éllovas Atletico Madridnak. Nem áll lehetetlen feladat a Matracosok előtt, végül is a 15. Elchét kellene elfenekelniük. Nem árt azonban észben tartani, hogy kedden a Chelsea elleni BL-elődöntő jön, vagyis a már edzésbe állt Diego Costa nem biztos, hogy kezdeni fog. Ennek ellenére mi abban bízunk, hogy a Madrid nem fogja megengedni magának azt a luxust, hogy csak 1-0-ra nyerjen, legalább egy 2-0-ás győzelmet várunk a gárdától. Javier Manquillo és Arda Turan sérültek.

Az Elche a túlélésért küzd, hiszen a kiesőzóna csak négy pontra van tőle, de valószínűleg a játékosok sem gondolják, hogy lehet keresnivalójuk a Madrid ellen. Főleg ilyen pocsék idegenbeli mérleggel. A kiscsapat vendégként 16 forduló alatt kilenc vereséget tud felmutatni, öt döntetlen és mindössze két győzelem mellett. Az éllovasok rendre kitömve küldték haza az Elchét, bőven hendikepes győzelmeket aratva. Most is ezt várjuk. Főleg, hogy a védelemből hiányzik majd a sérült Edu Albácar, a középpályáról pedig Manu del Moral. Rajtuk kívül még Aarón és Álvaro sem bevethető.

Tipp

Atletico Madrid – Elche 1 (európai hendikep -1) (1.68) - Betclic

A Madrid nem kápráztatta el szurkolóit mostanában, de ez őket valószínűleg a legkevésbé sem érdekli, amíg hozza a meccseket a csapat. Legutóbbi négy hazai meccsét rendre 1-0-ra nyerte az Atletico, most azonban szerintünk megtörik a jég és hendikeppel is képes lesz lehozni a találkozót.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!