<>

 
 
 
A bajnok győzelme mellett egy kiscsapatot veretünk Írországban, míg a francia másodosztályban a Nancy lehet a nyerő.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Gyorstippek: francia kettő, ír dupla

A bajnok győzelme mellett egy kiscsapatot veretünk Írországban, míg a francia másodosztályban a Nancy lehet a nyerő.

Ebben a rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. Az elemzések rövidebbek lesznek - előre szólunk: nem kerülnek be a másnapi értékelő táblázatunkba –, és bevallottan elsősorban azoknak kívánunk kedvezni velük, akik a régi, jól ismert Tippmixen teszik meg a tétjeiket (az események elé beírtuk a sorszámot). A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

090. Bray - Derry City, 2 (1.70) - ír bajnokság, 18:00

A Bray idén is bajban lehet: tavaly osztályozón sikerült kiharcolnia, hogy idén is az élvonalban szerepelhessen, azonban keretét nem igazán sikerült megerősítenie. Ráadásul ebből a szerény keretből is kidőlt 5 középpályás, 1 támadó és 2 védő, őket pedig nem igazán tudják pótolni... A gárda egyébként 2-2-3 mérleggel rajtolt idén, mellyel most a 8. helyen állnak. A vendég Derry City tavaly a 4. helyen zárta a pontvadászatot, idén pedig 2011 után ismét szeretne odaérni a dobogóra a társaság. A rajt azonban nem sikerült fényesen: 2-3-2 sort mutathatnak fel, vendégként pedig még nem nyertek. Most viszont idegenben is elhozhat 3 pontot a Derry a meglehetősen hiányos Bray otthonából, ahol egyébként tavaly sikerült nyerniük 3-2-re!

095. St. Patrick's - Bohemians, 1 (1.56) - ír bajnokság, 20:45

A címvédő kezd végre magára találni az ír pontvadászatban, péntek este pedig begyűjtheti zsinórban harmadik sikerét is a változatos formát mutató Bohemians ellen. A St. Patrick's célja idén a címvédés, jelenleg 12 ponttal (3-3-1 mérleg) az 5. helyen állnak, ám a Bray elleni vendég és a Shamrock elleni hazai rangadó alkalmával végre biztató játékkal nyertek. A Bohemians 9 pontos és 3 vendég meccsén még nem kapott ki. Tavaly a veszélyzónát éppen csak elkerülte a dublini gárda és idén is maximum a középmezőnybe várható az együttes, pláne hogy két fontos támadójuk és egy szintén alap középpályásuk is távozott a két idény közt. Nem ragozzuk tovább, jobb erőkből áll a hazai együttes és péntek este ismét nyerhet a címvédő!

099. Nancy-Dijon, 1 (1,80) - francia másodosztály, 20:00

A 4. fogadja a 8. helyezettet a 33. fordulóban. A forma és a motiváció dönthet a Nancy javára, amely kalandos szezon végén úgy tűnik, mégis igazolja az elvárásokat, és a feljutásért harcol. Otthon 7-5-4-es mérlegével csak a középmezőnyben tanyázik, négy mérkőzés óta nyeretlen, de ha idegenben ilyen jól megy a szekér, ez is belefér. A Dijon hasonló álomkat dédelgetett, de az utolsó 8 fordulóban 0-4-4-es mérleget összehozva, legutóbb az éllovas Metzczel ikszelve lassan búcsút inthet reményeinek. Idegenben 1-9-6-os mérleggel és 10-19-es gólaránnyal szerénykedik. Két kezdő védőt nélkülöz. Az odds esik: 1-es.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!