<>

 
 
 
Az Atlético Madrid az Elche, a Metz a CA Bastia ellen erősítheti meg első helyét a spanyol élvonalban, illetve a francia másodosztályban, Roger Federer eközben rangadót nyerhet.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Duplázós: az Atlético, a Metz és Federer

Az Atlético Madrid az Elche, a Metz a CA Bastia ellen erősítheti meg első helyét a spanyol élvonalban, illetve a francia másodosztályban, Roger Federer eközben rangadót nyerhet.

Ha nincs sok időd, de ütős megoldást keresel, akkor jó helyen jársz! Ebben a rovatban napról-napra egy kész szelvényt kínálunk, amellyel megduplázhatod vagy megtriplázhatod a pénzed. Kalandra fel!

107. Atlético Madrid-Elche, 1 (1.20) - spanyol bajnokság, 20:30

Minden mérkőzés egy döntő Diego Simeone szerint, így az Elche elleni bajnokit sem fogja fél vállról venni az éllovas Atletico. Kötelező a három pont, ami szinte tutinak is mondható, a kiesés elől menekülő Elchét papíron gólokkal kell vernie a bombaerős Madridnak. Diego Costa még nem biztos, hogy beáll, hiszen azért a Chelsea elleni BL-elődöntőt is szem előtt kell tartani, de a többiek is képesek arra, hogy kiüssék a kiscsapatot.

055. Jo-Wilfried Tsonga-Roger Federer, 2 (1,30) - férfi tenisz, Monte Carlo, 13:30

A világranglista-12 és 4. rangadója. Tsonga önmagához képes halvány évet fut, egy marseille-i döntőt leszámítva korai vereségek követték egymást. Mintha nem lenne elég motivált, és korábbi órisái szervái, erőtenisze sem állt még össze. Eközben Federer a kijózanító 2013-as év után az idén helyenként régi fényében csillog, Dubajban nyert, Indian Wellsben és Brisbane-ben döntőbe jutott, az Australian Openen elődöntőzött. Az egymás elleni 10-4-re vezeti, és salakon is őt érezzük a jobbnak formája mellett. Nálunk 2-es.

103. Metz-CA Bastia, 1 (1,30) - francia másodosztály, 20:00

Az első fogadja az utolsó a 33. fordulóban. A Metz váratlanul veri agyon a ligát, és szépen-lassan feljut. Főleg otthon tarolt, ahol 12-3-1-es mérleg mellé 23-7-es gólarányt hozott össze, és a formája sem rossz, 3-2-0-val és 8-5-ös gólaránnyal. A CA Bastia soha nem ütötte meg a másodosztály szintjét, kerete a harmadosztályba való, és nemsokára vissza is tér oda. Mostanában akadt néhány váratlan sikere, de nem idegenben, ahol 2-2-12-es mérleggel és 4-26-os gólaránnyal az utolsó, az utolsó ötöt pedig elbukta. Sima hazai.

Összodds: 2,03
 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!