<>

 
 
 
A Metz a francia élvonalra hajt, otthon csak egy csapat verte a szezonban, míg a CA Bastia idegenben ártalmatlan.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Letarolhatja a francia első az utolsót

A Metz a francia élvonalra hajt, otthon csak egy csapat verte a szezonban, míg a CA Bastia idegenben ártalmatlan.
Francia másodosztály, 33. forduló
Metz-CA Bastia
péntek 20:00 óra

A Metz váratlanul veri agyon a ligát, hiszen valahova a középmezőny elejébe várták. Az ősszel ragadta magához az első helyet, és azóta nem nézett vissza. Otthon tarol, ahol 12-3-1-es mérleggel és 23-7-es gólaránnyal messze a legjobb, csak másfél hónapja, a liga talán legjobb keretével bíró Lens tudta legyőzni. Legutóbb a Dijon otthonában egy kalandos mérkőzést mentett döntetlenre az utolsó utáni pillanatban, így 12 pontra került a 4., már nem feljutó Nancytól, tehát karnyújtásnyira van a cél. Egy kezdő védő az egyetlen fontos hiányzó, régóta kimaradnak néhányan, de ők nem fontosak.

Metz-CA Bastia, 1, ázsiai hendikep -1, -1,5 (1,77)

A CA Bastiáról sokat írtunk, kiesését már az idény elején megjósolták. Szerencsésen jutott fel, és nem erősített eleget a másodosztályhoz. Nagyon beragadt a rajtnál, a védelme még úgy ahogy tartotta magát, de kapura nem volt egyszerűen veszélyes, a 16 lőtt találat messze-messze a legrosszabb. Néhány váratlan, és abszolút esélytelennek tartott győzelem akadt, ám arra esély nincs, hogy tartósan eredményeket produkáljon. Idegenben is a legrosszabb, 2-2-12-es mérlege mellett az igazán ijesztő a 4-26-os gólaránya. Egy kezdő támadó nincs, egy kezdő középpályás visszatér.

A minőségi különbség óriási a csapatok között, a Metz otthon alig-alig hibázik, gólt szinte nem is kap, míg a CA Bastia idegenben négyet összekaparva abszolút veszélytelen. Lehet mondani, hogy az első helyezettnek nem kötelező a győzelem, de az utolsónak sincs már miért hajtani, épp csak matematikailag nem búcsúzott. Nálunk ez sima 1-es.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!