<>

 
 
 
A Saint-Étienne halvány reményt fűzhet még a 3. helyhez és a Bajnokok Ligájához, ehhez a héten a kupában kimerítő 120 percet letudó Rennes-t kellene mindenképp legyőzni.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Megüthetik a fáradt, hiányos Rennes-t

A Saint-Étienne halvány reményt fűzhet még a 3. helyhez és a Bajnokok Ligájához, ehhez a héten a kupában kimerítő 120 percet letudó Rennes-t kellene mindenképp legyőzni.
Francia bajnokság, 34. forduló
Saint-Étienne-Rennes
péntek 20:30 óra

A Saint-Étienne jól átvészelte a gólkirály, Pierre-Émerick Aubameyang eladását, így ugyanúgy a dobogóért harcol, mint tavaly. Otthon igazán erős, 10-4-2-es mérleggel és 31-14-es gólaránnyal, így az elmúlt jópár hét során is veretlen. A Bajnokok Ligája és a 3. hely kezd túl távol kerülni a csapattól, de az Európa-liga még reális lehet, arra pedig a Lyon és a Marseille is pályázik, kiengedni tehát nem tud az idény vége közeledtével. Egy kezdő támadó (24/5) az egyetlen fontos hiányzó.

Saint-Étienne-Rennes, 1, ázsiai hendikep -1 (1,98)

A Rennes kidobta a kukába az elmúlt idényt, egy kiváló keretből hozott ki mindössze egy középmezőnyt. A nyáron ismét merész terveket szövögetett, de a végeredmény ugyanaz, biztos bennmaradás, de semmi több: alsóház. Nincs tehát már nagyon motiváció a tavasz végére, ettől függetlenül a Marseille ellen nyert, a Bordeaux-val ikszelt, a Monacótól és a Toulouse-tól szoros meccsen kapott ki, miközben a Bastiát is verte. Idegenben 4-4-8-as mérleg és 18-20-as gólarány áll a neve mellett átlagos. Fontos, hogy kedden 3-2-re, de csak túlórában gyűrte le a másodosztályú Angers-t a kupában, ez a fő motivációja immár. Egy kezdő védő és egy kezdő támadó sérült, míg egy kezdő védő és két kezdő középpályás nincs a keretben.

A Saint-Étienne-ben a trükkös Rennes ellen nem biztos, hogy annyira megbíznánk, ám most mégis így teszünk. A hazaiak motiváltak, olyan rossz formában sincsenek, míg a vendégek számára nincs kihívás már a bajnokságban, a kupameccs kimerítő lehetett, a keret pedig messze van a teljestől. Ezért esik az 1-es szorzója, és ezért várunk mi is azt.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!