<>

 
 
 
A Fiorentina lesz a legkeményebb dió, mióta a Roma megkezdte nagy győzelmi sorozatát a Serie A-ban. Gólokra fogadunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.70

Ilyen nehéz régen volt a Romának

A Fiorentina lesz a legkeményebb dió, mióta a Roma megkezdte nagy győzelmi sorozatát a Serie A-ban. Gólokra fogadunk.
Olasz bajnokság, 34. forduló
Fiorentina-Roma
szombat 21:00 óra

A Fiorentina tavaly a végén csúszott le a dobogóról, és maradt az Európa-liga. Akkor is erős kerete csak javult, Mario Gomez és az újra viola Giuseppe Rossi azonban sérülés miatt alig-alig játszott. A többi poszton azonban nem volt ilyen kifogás, így a mostani biztos 4. hely, és a Napoli, Roma duó távolsága csalódás. Hazai 9-3-4-es mérlege, 31-22-es gólaránya kicsivel jobb is lehetne, így háromszor kapott ki az utolsó öt meccsén. Az Inter öt pont hátrányban még akár veszélyes is lehet rá. Rossi, Gomez ismét kimarad, továbbá két kezdő középpályás.

Fiorentina-Roma, mindkét csapat gólt szerez (1,70) - Betclic

A Roma Luís Garcíával feltámadt poraiból. Bombasztikus formában kezdte a bajnokságot, a télre megakadt, a Juventus nagy menetelésével pedig a tavaszra elbukottnak tűnt a bajnokság. Aztán megindult, és jelenleg hét mérkőzést nyerve zsinórban még él a halvány reménye, miközben második helye és a BL-főtábla már garantált. Védelme még mindig a legjobb a ligában, hiszen csak 19 gólt kapott, idegenben a Juvéval vetekedve 10-4-2-es mérleggel és 26-11-es gólaránnyal erős. Az utóbbi hetek menetelése inkább a támadók dicsérete, így mindig legalább kettőt rúgott, míg négyen gólt kapott. Nehezíti ügyét, hogy az óriási formába lendült Destro, továbbá Benatia és régebb óta Strootman illetve Balzaretti nincs.

A Fiorentina a Juve elleni El-párharc során is bizonyította, az ilyen rangadókon mennyire kellemetlen ellenfél tud lenni, még ha igazán komoly célja már nincs. Mindkét oldalon akad hiányzó, de Matriban és Ilicicben így is megbízunk hazai oldalon, hogy bevegye a mostanában egy kicsit jobban sebezhető római kaput. A vendégek úgyis mindig kettesével rúgják a gólokat...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!