<>

 
 
 
A Hamburg a kiesés ellen, a Wolfsburg viszont a Bajnokok Ligája indulásért küzd. Eltérő célok, kőkemény csapatok. A két gárda legutóbbi tíz meccséből kilencszer volt gólváltás, most is kinéz.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

Kőkemény ütközetet várunk a Burgok csatáján

A Hamburg a kiesés ellen, a Wolfsburg viszont a Bajnokok Ligája indulásért küzd. Eltérő célok, kőkemény csapatok. A két gárda legutóbbi tíz meccséből kilencszer volt gólváltás, most is kinéz.
Német bajnokság
Hamburger SV - Wolfsburg
Szombat, 18:30 óra

Február eleje óta nem kapott ki otthon a Hamburg, amely az azóta lejátszott öt hazai bajnokijából hármat megnyert. Hiába azonban, ha idegenben még mindig pocsék a gárda és összességében továbbra is kieső helyen áll a csapat. Igaz azonban, hogy a hőn áhított 15. hely már csak egy pontra van, vagyis nem is olyan lehetetlen a bennmaradás. Persze ehhez győzni kell, de legalábbis őrülten hajtani. Nem lesz könnyű a szombati meccs, hiszen több alapember is hiányzik majd. Legjobb csatáruk, Lasogga kimarad, de Beister, Lam, Jansen, Rajkovics, Badelj és még a kapitány, van der Vaart játéka is erősen kérdéses.

A Wolfsburg kissé meglepő módon még a hajrában is harcban van a Bajnokok Ligáját jelentő 4. helyért, amelyet a jelenleg egy pontra lévő Leverkusen birtokol. A farkasok kemény támadófocit játszanak, nem alkusznak meg a döntetlenekkel, ez pedig győzelmekhez, de nem egyszer vereséghez is vezet. Viszont utoljára tavaly októberben fordult elő, hogy nem szereztek gólt a Bundesligában. Sérültekkel jobban állnak, a kapus Benaglio mellett Vieirinha és Dost maródi.

Főtipp

Hamburg – Wolfsburg, mindkét csapat gólt szerez (1.45) - Betclic

Melléktipp

Hamburg – Wolfsburg, 2.5 gól felett (1.52)

Durván egymásnak esnek majd a felek, mint ahogy ezt már megszokhattuk tőlük. A legutóbbi tíz mérkőzésükből mindössze egyetlen alkalommal fordult elő, hogy nem esett gól mindkét kapuba. Szerintünk nem most fognak változtatni ezen a tendencián, mindkét oldalon óriási a tét, várjuk a gólokat.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!