<>

 
 
 
Hatalmas meglepetés lenne, ha a Chelsea pontokat veszítene a bajnoki hajrában szombaton, ahogyan a Milan sikere is biztosnak ígérkezik, nem is beszélve a Vasluiról.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tutitár: angol, olasz és román tutikra leltünk

Hatalmas meglepetés lenne, ha a Chelsea pontokat veszítene a bajnoki hajrában szombaton, ahogyan a Milan sikere is biztosnak ígérkezik, nem is beszélve a Vasluiról.

Unod már, hogy megint elszállt a szelvény? Ezen próbálunk segíteni: a tutitár címszó ugyanis nem véletlen! Átfésültük a napi kínálatot, és azokat a tippjeinket osztjuk meg ebben a rovatban veletek, amelyeket a leginkább biztosnak érzünk. Persze 100 százalékos tipp nincs, de azért igyekszünk!

Chelsea - Sunderland, 1 (1.18) - angol bajnokság, 18:30

Egyszer volt Budán kutyavásár, azaz szerintünk nem tudja megismételni hétközi csodáját a Sunderland, amely szerda este sikeresen pontot rabolt a bajnoki aranyra hajtó Manchester City otthonában. Most a hasonló célokat fontolgató Chelsea pályájára látogat a kiscsapat, de José Mourinho már felkészülten várja a gárdát. Hiába lesz kedd este kőkemény meccse a londoni kékeknek a BL-ben, ezt ugyanúgy kötelező behúznia a Chelsea-nek. Szerintünk ha nem is könnyedén, de be is fogja, különben búcsút inthet a bajnoki álmoknak.

Milan - Livorno, 1 (1.26) - olasz bajnokság, 15:00

Az biztos, hogy idén a Milan is a "későn ébredő" csapatok közé tartozik Európában: Seedorf és társasága immáron 5 meccses veretlen sorozatot produkál, mellyel nem csak Seedorf állása, hanem a Milan esélyei európai kupaindulása is megmenekülhet. Előre azonban ne igyunk a medve bőrére, ugyanis a középmezőny eléggé sűrű és a piros-feketék hátránya most 5 pont, ráadásul pont a városi rivális Inter birtokolja az 5. helyet. No de ez a meccs a Livorno számára sem tét nélküli: a gárda 25 pontjával a veszélyzónában van és ha jelenlegi formáját nézzük, akkor nehéz lesz a bennmaradás. Mivel a motiváció mindkét oldalon megvan, így az erősebb keret és a hazai pálya dönthet, pláne hogy a vendégeknél két fontos védő és középpályás is hiányzik majd!

Vaslui - Corona Brasov, 1 (1.29) - román bajnokság, 16:00

A Vaslui előtt továbbra is ott lebeghet a bronzérem megszerzése, vagyis az európai kupaszereplés kiharcolása, ehhez azonban a hátralévő 7 fordulóban oda kell magát tenni, nem lesz egyszerű a 7 pontos hátrány ledolgozása. A sereghajtó és biztos kieső elleni hazai meccset pedig már csak elvből is illene hozni. A brassói vendégek számára már jó ideje nem nagyon van remény a bennmaradásra, 14 ponttal jelenleg is tökutolsók, vendégként mindössze 1 pontot szereztek. Hát nem a Vaslui otthonában gyarapítják majd ezt a számot, ez szerintünk tuti!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!