<>

 
 
 
A Pápa a Győrt fogadja ma a bajnokságban. A Lombard jó eséllyel bennmaradt az élvonalban, a Győrnek viszont még van sansza a címvédésre. Nem hibázhatnak Horváth Ferenc fiai!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Vendégsikert érzünk Pápán

A Pápa a Győrt fogadja ma a bajnokságban. A Lombard jó eséllyel bennmaradt az élvonalban, a Győrnek viszont még van sansza a címvédésre. Nem hibázhatnak Horváth Ferenc fiai!
NBI
Lombard Pápa-Győri ETO
Szombat, 14:00 óra

A pápaiak tavaly az utolsó játéknapon biztosították be élvonalbeli tagságukat, az idén viszont olybá tűnik, nem kell június elejéig izgulniuk a Veszprém megyeieknek. Tóth Bálint legénysége 30 pontnál jár, hazai mérlege 5-3-4, gólaránya a Perutz Stadionban 11-11, tehát nem igazán jellemzik az eseménydús ütközetek. A forma biztató, két hete otthon fontos találkozót nyertek meg Csizmadiáék a Pécs ellen, majd a múlt szombaton a Viditől is ponttal tértek haza. Kelletek is az egységek rendesen a sárga-feketéknek, ugyanis a tavasz elejét rendesen elrontották. A vonal alatti Pakssal szemben 9 pont Sekourék előnye, és bár nehéz a sorsolásuk, azért nem lesznek kiesési gondjai a csapatnak.

A győriek 44 ponttal a 2. helyről várják az élvonal hajráját, a Lokival szemben a forduló előtt 5 egység volt a lemaradásuk Rudolféknak. Horváth Ferencék sem kezdték fényesen a tavaszt, ám az utóbbi időben rendezték a soraikat a zöld-fehérek, és immár március közepe óta veretlenek, az azóta eltelt öt bajnokin pedig 13 pontot húztak be (4-1-0). Az iksz is értékesnek számít, hiszen a listavezetőnél érték el, ráadásul több mint egy órát emberhátrányban futballozva. A múlt vasárnap a 93. percben vitte be Varga Roland a győztes találatot a kecskemétiek ellen (2-1).

Vendégségben 5-5-2-es Liptákék mérlege, csak Kecskeméten és Mezőkövesden mondott csődöt a bajnok, de mindkét vereség még a Pintér-érában csúszott be. A keretbe visszatér az eltiltott Pátkai, a szervező várhatóan a kezdőben kap helyet.

Tipp

Lombard Pápa-Győri ETO, 2 (1.60) - Betclic

Elnézve a Loki és a Győr sorsolását, nagy különbséget nem látunk, hasonló erősségű ellenfelek várnak mindkét brigádra. A zöld-fehéreknek nincs más választásuk, sorra kell nyerniük a találkozókat, és veszettül szurkolni a debreceniek ellenfeleinek. A Lombard kerete vékony, ráadásul lehet, hogy egy kicsit "jól is laktak" a játékosok. Nálunk a vendégek számítanak favoritnak.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!