<>

 
 
 
Komolyan veszi a feljutást idén a Hammarby, ennek megfelelően nem is kegyelmezhet a vendég Angelholmsnak.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Eddig gólt sem kaptak, feljutnának...

Komolyan veszi a feljutást idén a Hammarby, ennek megfelelően nem is kegyelmezhet a vendég Angelholmsnak.
Svéd másodosztály, 3. forduló
Hammarby-Angelholms
hétfő 19:20 óra

A hazaiak tavaly leszerepeltek, ugyanis nem sikerült kivívniuk a feljutást az élvonalba. AZ idén viszont jól kezdtek, két siker áll a nevük mellett, gólarányuk pedig önmagáért beszél: 6-0! A chilei támadó, Pinones-Arce remek passzban van, legutóbb, a Degefors 5-0-ás kitöméséből két találattal vette ki a részét.

Hammarby-Angelholms, 1 és több mint 2,5 gól (1,90) - Betclic

Az Angelholms tavaly a tabella első felében zárt, feljutásra ugyan nem volt esélye, de masszív alakulatnak számított, különösen idegenben. A piros-fehérek az idén sem fogalmaztak meg extra célokat. A nyitónapon csúnyán kikaptak otthon az Österstől (1-4), majd ezt követően győztek a Jönköpongnél (2-3) - igaz, egy órát emberelőnyben játszhattak Samuelssonék, és így is csak a hajrában sikerült fordítaniuk...

A Tele2 Arénában ma a hazaiak diadalát, no és legalább három találatot várunk. A zöldek ezúttal komolyan rágyúrnak a feljutásra, és ennek érdekében nem szabad hibázniuk. Tippünk hazai és +2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!