<>

 
 
 
A Molde a tavalyi kisiklás után javítana, míg a Köln a bajnoki címet ünnepelné a német másodosztályban.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Duplázós: a norvég aranyesélyes és a Köln

A Molde a tavalyi kisiklás után javítana, míg a Köln a bajnoki címet ünnepelné a német másodosztályban.

Ha nincs sok időd, de ütős megoldást keresel, akkor jó helyen jársz! Ebben a rovatban napról-napra egy kész szelvényt kínálunk, amellyel megduplázhatod vagy megtriplázhatod a pénzed. Kalandra fel!

Molde-Sarpsborg, 1 (1,30) - norvég bajnokság, 18:00

A Molde tavaly bajnokkén óriási csalódást okozott, beragadt a rajtnál és már nem tudta megmenteni idényét. A télen átalakult, erősebbnek tűnik, és a középcsapatnak várt Oddtól ugyan kikapott, ám két meggyőző győzelmet is számlál. Tavaly otthon 8-2-5-ös mérleggel erős volt otthon, nem úgy az Odd idegenben, amely csak 1-5-9-es mérleget és 17-36-os gólarányt kínlódott össze, épp megőrizte élvonalbeli tagságát, és eddig nyeretlen 2014-ben 0-2-1-es mérleggel. Hazai.

Köln-Bochum, 1 (1,46) - német másodosztály, 20:15

Az első fogadja a 14. helyezettet. A Köln végre igazolta erejét és hírét a szezonban, végig vezetve, meggyőző teljesítménnyel, mindössze három vereséggel és 16 kapott góllal nyeri meg a bajnokságot. A kérdés csak az, hogy mikor. Ha nyer hétfőn, akkor már most, márpedig 8-5-2-es hazai mérlege és 23-7-es gólaránya elég izmos. A Bochm a jelek szerint sikerrel emenkül, hat pont előnye van az osztályozós 16. helyezett Dresden előtt három fordulóval a vége előtt. Idegenben egész erős, 6-3-6-os mérleggel és 13-14-es gólaránnyal, de Kölnben nem sok babér terem. 1-es.

Összodds: 1,97
 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!