<>

 
 
 
A snooker-világbajnokság szombaton kezdődött, de az első forduló talán legkiegyenlítettebb meccsét kedden rendezik meg Marco Fu és Martin Gould összecsapásán.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Szoros meccset várunk a snooker-vb-n

A snooker-világbajnokság szombaton kezdődött, de az első forduló talán legkiegyenlítettebb meccsét kedden rendezik meg Marco Fu és Martin Gould összecsapásán.
Snooker-vb
Marco Fu-Martin Gould
Kedd, 11:00 óra

Martin Gould az, akinek a selejtezőből kellett magát felküzdenie a főtáblára, de mindhárom meccsét meg tudta nyerni, így jöhet asztalhoz kedden is. Két meccsén szabályosan átgázolt az ellenfelén, míg Liang Wenbo - aki már egy komolyabb ellenfél - ellen is 10-7-re tudott nyerni. Hat százas breaket is lökött a selejtezőben, ami elképesztően nagy eredmény. Azt mutatja, hogy nagyon jó formában van és várja a főtáblát. Egyébként határozottan lefelé ível a karrierje, az angolnak. Pár éve még úgy állították be a szemüveges snookerest, hogy akár a legjobb is lehet, de egyelőre ez odébb van. Most már csak 38. a világranglistán és idén igazán jó eredményt nem is tudott elérni.

Marco Fu jelenleg a 7. a világranglistán és idén jó szezonja van az ázsiainak. Mivel a világranglista legjobb 16-jának nem kell selejtező meccset játszania, így most fog a vb-n bemutatkozni. Idén az International Championshipen játszott döntőt, ahol Ding verte meg, de az utóbbi hetekben is szép eredményei vannak. A World Openen és a Players Championshipen is elődöntőig jutott, tehát semmi gond nincs a formájával, még ha a China Openen Kingtől búcsúzott.

Tipp

Marco Fu-Martin Gould, 16,5 frame felett (1.80)

A tippünk erre a meccsre, hogy 16,5 frame-nél több lesz a meccsen. 10 nyertes meccsnél, tehát a vesztesnek 7 frame kell legalább. Egy ilyen összecsapáson, ahol egy nagyon jó formában lévő játékos és egy magasabban kvalifikált játékos találkozik ez jó eséllyel le is fog jönni. Az idei vb-re eddig amúgy is jellemzőek a szoros meccsek, vélhetően ez is oda fog tartozni.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!