<>

 
 
 
A Jönköping Sodra a Värnamo csapatát fogadja ma a svéd második vonalban. A svéd kettőben gyakran jönnek a gólok: ma sem lesz ez másként a tartományi rangadón!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Gólok jöhetnek a svéd kettőben

A Jönköping Sodra a Värnamo csapatát fogadja ma a svéd második vonalban. A svéd kettőben gyakran jönnek a gólok: ma sem lesz ez másként a tartományi rangadón!
Svéd másodosztály
Jönköping Sodra-IFK Värnamo
Kedd, 19:20 óra

Tavaly gyengén szerepelt mindkét együttes, a hazaiak a középmezőny hátsó felében, a vendégek pedig osztályozós pozícióban zártak (végül megmenekültek). A Jönköping a nyári leállás alatt lényeges változáson nem esett át, komolyabb céljai nem lehetnek a zöldeknek. A bajnokságot gyengén kezdték a fiúk: a nyitónapon az erős Sundsvallnál kapituláltak, majd a következő játéknapon otthon az Angelholms rabolta ki őket. Egy középpályás eltiltását tölti piros lap miatt, egy bekk ugyancsak kihagyja a találkozót sérülés miatt.

A Värnamo tavaly osztályozó vívta ki a bennmaradást, kutyául szerepelt, Jorgen Petersson vezetőedző az idén lényegesen nyugodtabb szezonban bízik. A piros-fehérek a GAIS elleni hazai iksszel nyitottak, majd az Ostersundnál arattak sikert (1-3). A futballistákra nem lehet panasz, hiszen két fellépésen már négy találatot jegyeznek. A keret szinte teljes lesz.

Tipp

Jönköping Sodra-IFK Värnamo, több mint 2,5 gól (1.75) - Betclic

A két együttes presztízsmeccset vív egymással ma este, amely szerintünk hoz legalább három gólt. Mi ezt az opciót favorizáljuk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!