<>

 
 
 
A Seinajoen JK a Kuopiót fogadja ma. A finn bajnokság néhány hete vette kezdetét: szerintünk az újonc győzelemmel mutatkozik be saját közönsége előtt!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Győzelemmel mutatkozhat be a finn újonc

A Seinajoen JK a Kuopiót fogadja ma. A finn bajnokság néhány hete vette kezdetét: szerintünk az újonc győzelemmel mutatkozik be saját közönsége előtt!
Finn első osztály
Seinajoen JK-Kuopio
Szerda, 17:30 óra

Az SJK tavaly nagy csatában előzte meg a Hakát, így Simo Valakari alakulata jutott fel a legmagasabb osztályba. A szezont felvezető kupameccsek egészen jól sikerültek az arany-feketéknek, a ligakupát megnyerték Pelvasék, úgyhogy önbizalommal teli vágtak neki a pontvadászatnak. A Rops elleni idegenbeli döntetlent egy Inter Turku elleni túravereség követte, ám a szakvezetés bizakodó: mondván, nagy utat tettek meg az elmúlt három esztendőben, és most végre eljött a pillanat, hogy hazai stadionban rendezzenek élvonalbeli bajnokit!

A keret teljes, valamennyi alapember a szakmai stáb rendelkezésére áll.

A KUPS-nál viszont áll a bál. A sárga-feketék két sittel nyitottak: előbb a HJK-nál szenvedtek papírforma vereséget, majd otthon a Jaro gurított egy négyest Iloéknak. És, hogy tetézzük a bajt, a csapatban négy alapember is sérült, míg az eddig két gólig jutó támadó, Ilo pirosat kapott a hétvégén - emiatt kihagyja a mai összecsapást... A klub hivatalos honlapján is gyászos volt a hangulat, a játékosok többsége sokkal jobb rajtban bízott, ám, mint fogalmaztak: az SJK ellen mód nyílik a javításra.

A KUPS tavaly a középmezőnyben végzett, idegenben sem volt nagyon gyenge a társulat. Ma viszont nagyon tartalékosak lesznek a vendégek...

Tipp

Seinajoen JK-Kuopio, 1 (1.68) - Betclic

Az SJK elképesztő motivált lesz, a klub első élvonalbeli meccsére készül mindenki. A vendégek kudarcokkal a hátuk mögött érkeznek az SJK-hoz, és szerintünk a rossz szériájuk nem ma szakad meg. Tippünk tehát: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!