<>

 
 
 
Ferencváros-Diósgyőr-meccset rendeznek ma a Ligakupában. Már a döntőbe jutás a tét: az az érzésünk, hogy a bővebb kerettel rendelkező fővárosiak előnyt szereznek az első ütközetben.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Előnyt szerezhet ma a Fradi

Ferencváros-Diósgyőr-meccset rendeznek ma a Ligakupában. Már a döntőbe jutás a tét: az az érzésünk, hogy a bővebb kerettel rendelkező fővárosiak előnyt szereznek az első ütközetben.
Magyar Ligakupa
Ferencvárosi TC-Diósgyőri VTK
Szerda, 18:00 óra

Thomas Doll alakulata egyre jobb formát mutat. Ugyan a játék minősége még hagy kívánnivalót maga után, a pontok azért csak jönnek - tapadnak is a bronzéremre hajtó csoporthoz Bödéék. No és nem mellékesen a Ligakupában is jól vették eddig az akadályokat Ugraiék. A keretre ugyan ráférne az erősítés, mégis az az érzésünk, hogy magyar szinten van olyan hosszú a kispad, hogy bírja a Fradi a kétfrontos küzdelmet. És még valami: Doll mester eddig is komolyan vette a második számú honi kupasorozatot, így minden bizonnyal ma is erős kezdővel vonulnak ki a zöldek a Puskás Ferenc Stadionban.

A Diósgyőr hasonló helyzetben van, mint a Fradi: harcban áll a dobogóért, ráadásul a borsodiak még a Magyar Kupában is ott vannak az elődöntőben Gohérrék (4-2-re kaptak ki a Lokinál). A piros-fehérek a bajnokságban három győzelmet arattak zsinórban, ám mindannyiszor azért a szerencse is Futácsék mellett volt. Kissé mintha akadozna a gépezet, ám amíg az eredmények jönnek (4. helyen állnak Radosék), addig nem kell finnyáskodni. Tomiszlav Szivics az elmúlt hetekben többször is enyhe kritikával illette a jelenlegi keretet, mondván, alaposan be kell igazolniuk a nyáron, ha komolyabb célokért kívánnak harcolni jövőre.

Tipp

Ferencvárosi TC-Diósgyőri VTK, 1 (1.80) - Betclic

Azt gondoljuk, hogy a Fradi erősebb csapattal áll ki a mai mérkőzésre, és ez döntő tényező lehet az első ütközetben. Meggyőződésünk, hogy a Ferencváros előnyt szerez a miskolci visszavágóra.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!