<>

 
 
 
Az Euroliga negyeddöntő negyedik mérkőzése következik. Már most eldőlhet, ki is lesz a CSZKA-Panathinaikosz-párharc győztesének ellenfele, ehhez azonban nyernie kell az izraeli csapatnak!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Simán nyer a Maccabi?

Az Euroliga negyeddöntő negyedik mérkőzése következik, a három győztes meccsig tartó párharc állása pedig 2-1 a házigazda Maccabi javára. Már most eldőlhet, ki is lesz a CSZKA-Panathinaikosz-párharc győztesének ellenfele, ehhez azonban nyernie kell az izraeli csapatnak!
Kosárlabda-Euroliga
Maccabi Tel-Aviv-Armani Milano
Szerda, 19:45 óra

Az olaszok erőn felül teljesítettek, hogy idáig jussanak, egyben is vannak, de keretük mégsem annyira mély, mint a Maccabié! A Langford-Jerrells-Hackett trió 36-44 pontokat szállít stabilan, ha valamelyikük megsérül, vagy gyengébb napot fog ki, akkor bizony rögtön akadozóbbá válik a játék! Persze a Maccabinál ott van a gyilkos Hickman, aki ha jó napot fog ki, akkor igazi húzóember. Amiben különbözik a Maccabi csapata az az, hogy náluk mindig akad valaki, aki felszívja magát, és előrelép a sorban. Kiszámíthatatlanabb, erőszakosabb, fizikálisan erősebb és gyorsabb a Maccabi. A Milano elcsípett egy győzelmet hazai pályán, de ez leginkább annak volt köszönhető. hogy valami bűn rosszul mentek a távoli dobások a Maccabinak!

22 kísérletből ha csak 5 megy be, és egy gyerekmeccsen vagyunk, akkor ez még elmegy kategória, de Európa legjobb klubcsapatainak a meccsén már ciki kategóriás a dolog. Tyus, Sofo és Blu palánk alatt igazi veszélyforrást jelentenek, míg a Milanonak csak egy olyan erőembere van, aki palánk alatt nagyot tudna alkotni, Lawal személyében.

Mit várhatunk?

A két csapat rövid összehasonlítása már előrevetíti, hogy a Maccabit favorizáljuk, most ezt a meccset a fanatikus hazai közönsége előtt nem fogja elhibázni. Maccabi Tel Aviv győzelem -5.5-tel 1.94-ért jó döntés lehet erre a meccsre még akkor is, ha az olasz csapat az életéért játszik ma! Minden a hazaiak mellett szól, és ha kicsit odafigyelnek a távoli dobásokra, akkor már a negyedik negyed elején eldöntöttnek nyilváníthatjuk a meccset!

Tipp

Maccabi Tel Aviv-Armani Milano, 1 hendikep -5,5 pont (1.94) - Betclic
 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!