<>

 
 
 
A két legjobb formában lévő csapat méri össze erejét péntek este az olasz élvonalban. A Roma nyolc, a Milan öt bajnokit nyert meg zsinórban. Igaz, a fővárosiaknak valamivel nehezebb dolguk volt.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

A Roma, vagy a Milan dobja be a törölközőt?

A két legjobb formában lévő csapat méri össze erejét péntek este az olasz élvonalban. A Roma nyolc, a Milan öt bajnokit nyert meg zsinórban. Igaz, a fővárosiaknak valamivel nehezebb dolguk volt.
Olasz bajnokság
AS Roma – AC Milan
Péntek, 20:45 óra

Elképesztően jó formában van Roma csapata. Az éllovas Juventust nyolc ponttal követő fővárosiak legutóbbi nyolc mérkőzésüket megnyerték a bajnokságban. Ezzel tartják életben bajnoki álmukat, ami azért kissé kezd megfakulni. Viszont nagyon nem látszik Tottiékon, hogy feladnák. Legutóbb például a Fiorentina ellen nyertek idegenben, egy kőkemény mérkőzésen. Védelmük és támadósoruk is nagyszerű. Benatia, Balzaretti és Strootman régóta hiányoznak, ők most sem bevethetők, a csatár Destro pedig eltiltott.

A Milan Seedorf edző érkezése után kissé döcögött, de az utóbbi időben óta magára talált a csapat. Zsinórban öt mérkőzést nyert meg a Milan, igaz csak egy komolyabb ellenfele volt a csapatnak: a Fiorentinát a piros-feketék is leverték idegenben. A Chievo, a Genoa, a Catania és legutóbb a Livorno elintézése sem volt nehéz feladat, mégsem ment mindegyik könnyen. Ennek ellenére kell számolni a csapattal, hiszen a kiesőzóna közeléből az európai kupaindulási pozíciók mögé verekedte fel magát a gárda. A Milannál már komolyabb problémát okoz a sérültlista, Essien, Honda, Birsa, Cristante, El Shaarawy és Petagna is sérült, De Jong pedig eltiltás miatt nem játszhat.

Tipp

Roma – Milan 1 (1.75) - Betclic

Mellék tipp

Roma – Milan, mindkét csapat gólt szerez (1.58)

A Roma a bajnoki címben, a Milan az európai kupaindulásban reménykedhet, ám egyik csapatnak sincs túl sok esélye a céljai elérésére. Valószínűleg nem fogják kímélni magukat a felek, mindkét oldalon lehetnek gólok, de ez a Roma otthon félelmetes, sokkal jobb csapat a Milannál, szerintünk a Farkasok be fogják húzni a három pontot.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!