<>

 
 
 
A Göteborg a Falkenberg csapatát fogadja ma a svéd első osztályban. Kettővel is verheti az újoncot a tavalyi bronzérmes!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Kettővel is nyerhet ma a Göteborg

A Göteborg a Falkenberg csapatát fogadja ma a svéd első osztályban. Kettővel is verheti az újoncot a tavalyi bronzérmes!
Svéd első osztály
IFK Gothenburg-Falkenberg
Péntek, 19:00 óra

Ismét nagy célokkal veselkedett neki az idei pontvadászatnak a Göteborg: Mikael Stahre együttese egyértelműen a dobogót tűzte ki célul, tehát legalább úgy kell szerepelniük a kék-fehéreknek, mint tavaly, amikor is bronzérmesek lettek. A gárda ennek megfelelően is kezdett, idegenben nyert az AIk ellen, utána viszont jött egy nagy pofon: a Malmö simán, 3-0-ra győzött a Gamla Ulleviben. Azóta két iksz között alaposan elverték Söderék az Atvidabergset Bojanicék.

Rossz hír a kékeknek, hogy a góllövőlista vezetője, Mane megsérült a Kalmar elleni bajnokin, így egy hónapos pihenőjét tölti. Rajta kívül az alapemberek közül mindenki bevethető.

A Falkenberg tavaly nagy csatában nyerte meg a másodosztályú pontvadászatot. Az élvonalban aztán gyorsan rá kellett jönniük a sárgáknak, hogy jóval nehezebb dolguk lesz... Öt bajnokijukból négyet bebuktak, egyedül a Brommapojkarnát verték otthon (1-0). Henrik Larsson csapatának a védekezése még nem állt össze: eddigi fellépéseiken összesen 11-szer kapituláltak. Carlsson, az egyik kezdő középpályás sérült, vele nem számolhat a szakvezetés.

Tipp

Göteborg-Falkenberg, több mint 2,5 gól (1.60) - Betclic

Azt gondoljuk, hogy a hazai környezetben hagyományosan erős Göteborg ma elpáholja az újoncot. Könnyen lehet kettő a végén közte, és jó eséllyel jöhet a +2,5-ös opció is!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!